vallila bagel instagramissa

tiistai 20. toukokuuta 2014Tämä Amandan ottama kuva on minun suosikkeja kaikista lauantaina otetuista kuvista. Värit, lippusiimat, ihmiset, pilkkumekot! Kesä!
Instagramin #vallilabagelista löydetty kuva. Lotta väkersi näitäkin viirejä Herttoniemen pihakirpparilta löytämistämme turistikartoista.Tämäkin löytyi Instagramista, tosin tämän kuvaaja on tuttu ja ihana Renja.Jokainen bagel meni kaupaksi alle kahdessa tunnissa. Ensi kerralla leivotaan sitten vähän enemmän. Ja varataan enemmän sipulia ja salaatteja.Tässä ollaan jo siinä vaiheessa, että bagelit ovat loppuneet, ja loppuja keksejä ja juomia kaupataan hämmentävän edullisina combo-paketteina. Kuva on Miran.(Tämäkin kuva on Miran.) Tässä syödään vielä pienillä voitoillamme hankittuja Lidl-herkkuja. Minjan luona soiteltiin myös pianoa, kiivettiin katolle ja pelattiin Menolippua. Parhain idea oli kuitenkin kävellä Leppävaaran asemalle peltojen ja metsien poikki.

4 kommenttia

 1. Teidän herkkupiknik näyttää ihan mahtavalta. Harmi, että täällä suunnalla missattiin ravintolapäivä istumalla kriittiset aukiolotunnit junassa :--( ens vuonna uutta yritystä kehiin. Miten pitkä aika teidän poppoolla vierähti tarjottavien esivalmisteluissa ja leipomisessa? Sytyn aina, kun ihmiset jaksavat nähdä vaivaa ruoanlaitossa (ja koristeiden väkertelyssä) :--D

  VastaaPoista
 2. Mun piti tulla teidän kahvilaan, mutta jalat veikin muualle... Näyttää tosi kivalta - ja herkulliselta!

  VastaaPoista
 3. meri - meidän bagel-ravintola avaa ovensa ihan varmasti myös elokuun ravintolapäivänä, sinne siis!

  bageleissa on aika leipominen. mä leivoin ne yksin ja sataan bagelin meni vähän alle kymmenen tuntia. jospa vaan olisi vaikka kiertoilmauuni niin menisi paljon nopeammin. kauppareissuissa meni muutama tunti. lisäksi testailtiin makuja ja askarreltiin noita kaikkia juttuja. minä tein varmaankin ajallisesti eniten noiden bageleiden takia. jokainen tunti oli kuitenkin sen arvoinen!

  liiolii - elokuussa sitten!

  VastaaPoista