ravintolapäivän onnea

sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Kaikki kuvat ovat Amandan kamerasta - minun editoinneilla.
Muiden postauksia ravintolapäivästämme: Minja / Amanda

Meidän ravintolamme näytti täydelliseltä ja myös oli sitä. Sata bageliamme menivät alle kahdessa tunnissa ja meillä oli aivan ihania asiakkaita. Meillä oli hyvät hinnat ja ihan hirmuisen ihana miljöö Vallilassa. Saimme sen verran liikevoittoakin, että saimme illalla grillin täyteen herkkuja ja jäätelöä Menolippu-kisailun seuraksi.


Bagel-ravintolaa suunnitellessa Minja lupautui hoitamaan musiikin. Paikalle saapui hurmaava ruutupaitapoika soittimineen ja Minja lauloi kuin enkeli. Ja koska olemme niin mielettömiä tyttöjä, on meillä myös mielettömiä poikia kotona. Elokuvaaja Sakari kaivoi taskustaan iPhonen ja niin syntyi tämä video. Hymyilyttää ja vähän silmäkulmat kostuvat.Miten onnellinen olen näistä tytöistä! Tältä pilkkumekkoiselta porukalta kannattaa oppia jotain tärkeää: kannattaa ilmoittautua hölmön turkulaisen kahvilakerhoon.Voi vaikka löytää suuren onnen.

10 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää, olisinpa päässyt paikalle!

  VastaaPoista
 2. voi olette kaikki niin sieviä !!
  ihanalta näyttää

  VastaaPoista
 3. Mitä ihmettä ! Asutko Maunulassa ? (minä asun siellä).

  -H

  VastaaPoista
 4. hups, kommenttini tuli väärään postaukseen...

  -H

  VastaaPoista
 5. voi miten ihanaa! saataisiinpa Joensuuhunkin pystyyn tällainen :)

  VastaaPoista
 6. kiitos kaikki!

  ja juu, maunula on koti!

  VastaaPoista
 7. Hurmaavaa! Ihana kokonaisuus. Minja laulaa kauniisti ja ruutupaitapoika soittaa hienosti. Tällainen tapahtuma olisi ihana meidänkin pihamaalla. Inspiroivaa! Mekkotytöt suloisia kuin karamellit. Viirinauhat ja kaikki. Voih! Terveisin Tuija, ikityttönen sydämeltään

  VastaaPoista
 8. S: älä pelkää muuttoa tai uutta koulua! turusta pääsee aina takaisin ja yliopistosta pois. tuossa kyseisessä tekstissä ja sen kommenteissa on tietenkin paljon niitä kokemuksia, jossa yliopisto ei olekaan ollut oikea paikka mutta suurin osa ihastuu yliopistoonsa! minä tunnen turusta ja turun yliopistosta paljon myös niitä ihmisiä jotka pitävät koulustaan. minulle se ei vaan sopinut.

  älä siis pelkää. muuta ja uskalla! minäkin tulin tänne helsinkiin melkeinpä viikon varoitusajalla. hetkeäkään en ole katunut. ja takaisin pääsee aina.

  VastaaPoista
 9. Oi ihanan näköistä! Oisin tullut takuulla maistamaan nuita herkkuja mutta tietysti olin Virossa juuri silloin :D

  VastaaPoista