tuutikki kisulääkärin vastaanotolla

tiistai 6. toukokuuta 2014

Kevät näyttää jo vähän toiveikkaammalta. Luvassa on Euroviisuja, Ravintolapäivää (meidän bagel-ravintola on tietenkin paras ja ennen kaikkea lähellä samana päivänä järjestettävää Puu-Vallilan pihakirppistä) ja pääsykokeita. Kohta päästään Turkuunkin veljen ja serkun yo-juhliin, katsotaan jos saataisiin tämä tänään lääkärissä käynyt kisukin mukaan.Vaikkei kuvasta uskoisi, Tuutikki oli tosi reipas itse eläinlääkärin vastaanotolla. Antoi reippaasti tutkia itsensä eikä ollut rokotuksista moksiskaan. Molemmat bussimatkat sitten taas miu'ittiin sellaisella volyymilla, että mummojakin nauratti.

Odotan tulevia viikkoja ihmeellisellä innolla. Toivottavasti saisin nyt osan kaikesta kivasta tallennettua tännekin teidän iloksenne! Minulla on myös vielä tosi moneen kahvilakerho-sähköpostiin vastaaminen kesken, odottakaa kärsivällisesti!

3 kommenttia

 1. tuutikki on kyl superkauniin värinen kissa!

  VastaaPoista
 2. Tämä ei liity varsinaisesti tähän, mutta mun oli pakko sanoa että olet aivan ihanan oloinen ihminen (eli mun kaltainen heh). Jos olisin maisemissa, tulisin varmasti bagelille ja moikkaamaan!

  Ja Tuutikki on hirveän komea kisu, mikä ei kyllä yhtään lievitä mun hiljattain noussutta kissakuumetta. Asutko sen kanssa ihan kerrostaloasunnossa ja miten se on sujunut? :-)

  VastaaPoista
 3. bagelille sitten joskus toiste! ja kiitos kaikista kivoista sanoista hihi :)

  asumme tuutikin kanssa isossa kaksiossa ja hyvin riittää lääniä riehua! meillä on myös aika iso parveke joka tuntuu olevan tosi paljon tuutikin mieleen. parin viikon päästä tuutikki saa vielä tehosterokotteetkin että päästään myös ulos pikku-kävelyille - onneksi asutaan metsäisessä lähiössä!

  VastaaPoista