helsingin kevät

keskiviikko 14. toukokuuta 2014Sisko tuli puoliyllättäen kouluretkelle Helsinkiin tänään - mikä loistava syy meikata ja lähteä Maunulasta kaupunkiin! Puistoissa kukki vaaleanpunaiset kukat, ihmiset joivat olutta terasseilla ja me herkuteltiin Fafa(sin vieressä olevassa mäkkäri)ssä.
Even kanssa kierretään aina tietenkin Fredrikinkadun seuduilla, ihastellaan Papershopia ja Pinoa sekä hihitellään hassusti pukeutuneille hipstereille.Äidin seteleillä ostettiin valtavat pirtelöjääjuomakerma-tonkat Starbucksista ja otettiin kukkaselfiet! Nämä Espalle pystytetyt kukkateokset ovat osa Ihana Helsinki! -kaupunkifestivaalia.

Samaa tapahtumaa ovat myös nämä runokortit Eino Leinon patsaan vieressä. Mukaan saa napata omat suosikkinsa tai kirjoittaa korttien taakse omat värssynsä. Minä sanailin jotain Helsingin kesästä - siitä miten se tuntuu olevan täynnä rakkautta, ja rakkaushan minut tänne alunperin toi.

Huomasithan viimeisen kuvan koiranpennun.

1 kommentti

  1. Virkistävä kuva aukesi silmieni eteen, kun päätin nopeasti ennen teehetkeä ja varsinaista tee-tuokiotani (=työpinon selvittelyä) kurkistaa tänne. Kiitos piristyksestä! Helsinkiin tekisi mieli retkelle. ;)

    VastaaPoista