kevättunnelmia

torstai 7. maaliskuuta 2013

Tigerissä myydään kertakäyttökameroita neljällä eurolla. Filmin kehitys ja kuvien teettäminen maksaa kuitenkin toistakymmentä euroa, joten tämä ei ole mitään halpaa huvia kuitenkaan. Siksi kannattaa oikeasti yrittää ottaa kuvia vain hyvässä valossa. Kirkkaalla ilmalla kun seikkailee, niin hyvä tulee! Jos ihan välttämättä haluaa sisäkuvia, niin salamaa on ihan pakko käyttää. Tärkeää on myös oikeasti uskoa sitä kameran kyljessä lukevaa infoa lähimmästä kuvausetäisyydestä - näitä ei ole varustettu millään makrolinsseillä.

Valitsin tähän kolme kivointa kuvaa viime rullalta. Ensimmäisessä on Kirjakahvila, jonka lauantaikirppikselle ollaan Helmin kanssa tulossa myymään huhtikuussa (tulkaa siis ostamaan meidän tavarat). Toisessa kuvassa ollaankin sitten Kauppatorilla, josta löytää makeimmat viinirypäleet ja kauneimmat neilikat.

Viimeisessä kuvassa on Helmi kirjastossa. Helmi on ihana tyttö, olisin ollut tänä talvena ihan hukassa ilman sitä. Oodi Helmille siis!

8 kommenttia

 1. oi filmikuvat on niin rakkautta

  VastaaPoista
 2. oi oodi sinullekin ihana! spring of awesomeness!!

  VastaaPoista
 3. Filmikuvat ♥
  Ihastuin tuohon kirjakahvilaan (niin kuin suunnilleen kaikkeen muuhunkin mitä täällä esittelet), ollapa turkulainen!

  Tämä on kyllä aivan ihana hyvän mielen blogi, nytkään ei voisi olla parempaa kuin lukea merkintöjäsi sohvalta käsin villasukat jalassa ja teemuki kädessä :)

  Aurinkoa kevääseen!

  VastaaPoista
 4. Eikä, kertakäyttökameroita neljällä eurolla?! Nyt tiedänkin mitä menen ostamaan huomenna... Ja haa, minullakin on Helmi-niminen toveri! Hän on aika helmi, hehheh :DD

  VastaaPoista
 5. Eikä, kertakäyttökameroita neljällä eurolla?! Nyt tiedänkin mitä menen ostamaan huomenna... Ja haa, minullakin on Helmi-niminen toveri! Hän on aika helmi, hehheh :DD

  VastaaPoista
 6. hih, näistä kuvista tuli mieleen dear photograph kuvien tyyli!
  en tiedä oletko nähnyt niitä? jollet, niin tossa niistä muutama, aivan mahtavia!
  http://karhu-junassa.blogspot.fi/2013/02/dear-photograph.html

  VastaaPoista