Ihanasta Call me cupcake -blogista löytyi kauniin "6 layer funfetti ombre cake" -kakun ohje. Laitoimme Eveliinan kanssa taikinaan kyllä strösseliä, mutta jotta pääsisi yhtä kauniiseen lopputulokseen kuin kakkumestari-Linda, pitäisi käyttää isompaa raetta.
Sitten, tuohon kauniiseen meringue buttercreamiin. Kaapissa ei ollut elintarvikevärejä (paitsi musta, miksi!?!), joten Eveliina ehdotti mustikalla värjäämistä. Ei tullut ihan sitä hempeää laventelia, jota lähdettiin hakemaan, vaan karuun sementtiin oli tyytyminen.
Väristä huolimatta kakku maistuu juuri sille mistä se on tehtykin - voille ja sokerille.
Kelpaa minulle.
"6 layer funfetti ombre cake" aka diabetes cake?
VastaaPoistakyllä. onneks tää on niin erilainen kuin ainakin ne täytekakut joihin oon meidän suvun juhlissa tottunut. ne kun on semmoista höttöä että ainakin sukulaissedät syö puolikkaan kakun ihan yksinään. tämä taas on makea ja tosi tiivis, että pienikin pala on saattaa olla vähän liikaa :D
PoistaMitäpä ihminen muuta tarvitsee kuin voita ja sokeria. :)
VastaaPoistaEtenkin kun ne on "paketoitu" noin sievästi.
anon #1, oo hiljaa. kakku on pyhää ja koska jeminan kakku niin myöskin täydellinen.
VastaaPoistaNäyttää rutkasti herkullisemmalta kuin alkuperäinen!
VastaaPoista