hipsterelämää Turussa: Flora coffee & waffle house

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013Kerrankin Turussa jotain uutta ja virkistävää: vohvelikahvila! Kiitos maailma! Tämä annos tuoreilla hedelmillä kustansi opiskelijalta 4,50 euroa, ja voi että kun oli hyvää. Kaikki tuotiin äärimmäisen ystävällisesti pöytään, ja teekin osattiin tarjoilla hauskasti ja mieltälämmittävästi. Teetarjottimella oli nimittäin kaksi pientä sydämenmallista astiaa - toiseen sai teesihdin lepäämään ja toisessa oli suklaarusinoita. Miten suloista! Muutkin saisivat ottaa mallia siitä, että miten pienillä jutuilla saa asiakkaan onnelliseksi.

Kahvilakerho suosittelee!

Flora coffee & waffle house Facebookissa

9 kommenttia

 1. eihitsi katoin tota viikonloppuna kun kävelin kirjastosta subiin et ompa kivannäkönen paikka ja kun luin ikkunasta että vohveleita ni oisin ollu valmis menemään suoraan sisään! pitäneekin käydä tuolla vaikka juhlistamassa koeviikon loppua sitten kun sekin päivä vaan suostuisi saapumaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä on paljon kivempi kuin subway! vaikka subwaykin on kyllä välillä melkoisen maittavaa :D

   Poista
 2. Eikä oon miettinyt jo, että Turusta puuttu tälläinen paikka! Täytyy ehdottomasti mennä kokeilemaan pian :>

  VastaaPoista
 3. Aaawww vohvelikahvila! Viime talvena Tanskassa ollessani mietin, että oispa kotonakin vohvelikahvila niin maailma olis täydellinen. Aina parempi, jos sieltä sais belgialaisia vohveleita, sellaisia voimakkaasti vaniljalle tuoksuvia. Nyt näen, että toivoa on. Tosin voi olla, että vohvelikahvilan perustaminen tänne Joensuuhun jää minun harteille, tuskin sitä kukaan muukaan tekee. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tämä paikka ei ehkä ole ihan yhtä ihana kuin Tanskassa - voin vaan kuvitella niiden paikkojen kauneuden! tämä on vähän semmoinen waffles meet turku meets turkey -paikka mutta just sen takia niin hauska ja kiva

   Poista
 4. Iiih, tää pitää ehdottomasti käydä testaamassa, kun reilun viikon päästä tulen Turkuun. Ihanalta ainakin näyttää ja varmasti maistuu myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen ehdottomasti! niitä arnoldseja ja roberst coffeeita löytyy sitten muualtakin

   Poista
 5. oooh mikä ihana kun on hedelmiä ja oioi

  VastaaPoista