postiosio 6

torstai 28. helmikuuta 2013

Esittelyssä tänään postiin kiikutettuja juttuja.

Ensimmäisissä kahdessa kuvassa Lauralle ihan Postcrossingin kautta lähtenyt, vähän liikaa kustantamaan tullut, minipaketti: kahden Polkka Jam -kortin välissä valikoituja valokuvia tämän vuoden puolelta. Laura vaikutti ihan äärettömän söpöltä valokuvaajatytöltä, ja lupasi vastaavansa, joten varmasti oli tämän vaivan arvoista. Ja postimerkkien, jouduin vielä lisäämään tuohon melkein eurolla merkkejä.
Etummainen kortti Taiwaniin, kuoressa siksi, että mukana on myös täydellisesti kortin väreihin sopinut origami-lintu. (Tigeriin oli tullut uusia origami-papereita, halleluja!)

Toinen kortti lähti Turkkiin. Jännää, koska en ainakaan muista ikinä lähettäneeni postia Turkkiin ennen tätä. Cemalilla oli paljon toiveita, että mitä korttiin voisi kirjoittaa, joten, minähän otin ja kirjoitin kaikesta sitten. Tuli tuommoinen kaksiosainen kortti pienellä käsialalla ihan täyteen.Sitten muutama ihan tavallinen kortti ilman suurempia panostuksia. Hollantiin, Amerikkaan, Valko-Venäjälle, Kiinaan ja Britteihin.
Nämä lähti tutulle Marylle Valko-Venäjälle. Teetin hänelle samat kuvat, jotka lähetin myös Saksaan, ja mukaan lähti myös tuo ihana Polkka Jamin suunnittelma Turku-kartta. Hamstraan niitä muka-salaa esimerkiksi Sammakon kirjakaupasta...
Tästä kortista olen ehkä eniten innoissani. Valkovenäläinen Marina kertoi pitävänsä vintage-jutuista ja opiskelevansa hammaslääkäriksi, joten: voisiko olla täydellisempää korttia hänelle kuin tämä vanha opetustaulu?

6 kommenttia

 1. Ihana toi vika kortti!! Kauniita ovat kaikki postit :)

  VastaaPoista
 2. voi että nää postipostaukset on aina niin ihania! joskus pari vuotta sitten olin ihan innoissani postcrossingista ja lähetin muutaman kortin, mutta sitten se jäi. ja nyt äsken vihdoin taas kirjauduin sivustolle, päivitin profiilini ja päätin aloittaa taas! :) kiitos näistä ihanista innostavista ja inspiroivista postauksista :)

  VastaaPoista
 3. Moikka, Terveisia Kanadasta! Halusin sanoa, etta ihania noi lapinakyvat kuoret. Ma olen myos lahetellyt postia vastaavissa kuorissa ja niista tulee jotenkin aina tosi kivoja. Noi kortit on myos tosi ihania, erityisesti toi kissa ja ompelukone. Mun taytyy varmaan laittaa muutama ostoslistalle kun tuun seuraavan kerran suomeen.

  VastaaPoista
 4. niiiin suloisia kaikki! sinulta haluis saada kyllä kortteja...:'>

  VastaaPoista
 5. Heeei, mistä ostat sun kortit? Ne on aina niin ihania ja kivoista postikorteista on aina pulaa. :)

  VastaaPoista
 6. menin sun takii tigerii metsästämää niit origami papereita mut mun pettymykses siellä oli niitä punavihreitä vaa :DD

  VastaaPoista