hyvää ystävänpäivää -arvonta!

torstai 14. helmikuuta 2013Polkka Jam ei (valitettavasti) ole edelleenkään blogini sponsoroija, vaan selailin Facebookia oikeassa paikassa oikeaan aikaan, Sammakon kirjakauppa Turussa jakaa tänään 14.2. ilmaiseksi nopeimmille pienen erän vuoden 2013 Polkka Jam- ja Kissanpäivät-seinäkalentereita. Käykäähän noutamassa omanne!

No, minä tietenkin juoksin, ja vastuttamattomalla hymylläni sain itselleni näitä kaksin kappalein, arpoisin-toisen-mun-blogissa-pliis. Joten, kommentoi jotain kivaa tärkeistä ihmisistä, rakkaudesta ja ilosta. Tai kirjoita essee aiheesta Jeminasta Polkka Jam -lähettiläs.

Älä unohda sähköpostiosoitetta, varsinkaan jos et kommentoi omalla blogiprofiililla!

Aikaa, hmm, vaikkapa sunnuntaihin.

24 kommenttia

 1. Jemina on sekaisin polkka jamista. Ja antaa toisen kalenterin minulle, koska on niin kiltti ja ihana ihminen. Hänen rakkautensa polkka jamiin on sykähdyttävä ja Hänen lähettityönsä on mahtipontisen nopeaa. Ystävyys on tärkeä asia hänelle ja kaikille muillekkin.

  Täs oli tätä sekotust kaikis noist jutuist.

  Sähköposti on tamaonhienonimi@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ooh, ei noita raaski köyhä ostaa, joten pakko osallistua! :)

  essi_94@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. tuossa yhdellä pienellä seinällä olisi juuri kalenterin mentävä aukko! ja sun kakkusynttäreillä yhden annan mentävä aukko. (toivottavasti pääsen! miksei ole jo "hiihtoloma" (joka on täynnä typeriä esseitä ja no onneksi myös matkustelua)!)

  VastaaPoista
 4. Jos minun täytyisi kirjoittaa rakkaudesta ja ilosta, kirjoittaisin enempää miettimättä tuosta minun Jessestä. Vaikka miettisin kauemminkin, hänestä minä kirjottaisin. On muuten hassua, miten toisesta voi tykätä niin paljon ja kuinka huomaan monesti päivässä meidän kasvaneen niin yhteen.

  Mutta eihän tähän kehtaa kirjoittaa enempää. Paitsi, että olen iloinen, kun olemme menossa minun perheen luokse aivan hetken päästä!

  h2lihe00@students.oamk.fi

  VastaaPoista
 5. voiei tuo on maailman suloisin asia! hypistelin sitä kiasman kaupassa viime viikolla ja vaikka alennuksessa olikin, jouduin pankkitilin sisällön takia jättämään sen hyllyynsä samalla kun sydän sanoi "voi minja miten nyt selviät ilman kissakalenteria".

  iloa ovat kissat. tai kissat ja tee. tai kissat, tee ja ystävät. olen jo suunnitellut että kun muutan pois kotoa ja olen hiukan varakas, ostan vähintään kaksi kissaa (nimiltään mies ja nainen) ja pienensuuren kirjahyllyn, jonka täytän pelkästään maailman makoisammilla teepussukoilla. sitten istun ikkunalaudalla syksyisin ja kesäisin ja kaikkina vuodenaikoine mies ja nainen kainalossa juomassa teetä, katselemassa maailmaa ja kirjoittamassa kirjeitä pienistä hymyilyttävistä asioista hymyilyttäville ihmisille.

  (minja.sormunen@kolumbus.fi)

  VastaaPoista
 6. Haluan tuon niin kovasti että taidan ostaa oman :---(

  VastaaPoista
 7. Kommentoin tätä koska ekaa kerta ko kommentoin sun logii ni se oli kans arvonta vaikken kyl halunnu osallistuu siihen. Tän kalenterin kyl haluisin ja ne oli ennen joulua kaikkealta loppu ko niitä ettiskelin.

  ois aika huvittavaa jos tän voittaisin. epäilisin että huijasit. no enkä epäilis. hassua ois silti.

  Niin ja rakkautta on se että antaa miehen mennä jääkiekkopeliin ystävänpäivänä.

  rsmpur@utu.fi

  VastaaPoista
 8. minä tahtoo kissakalenterin kun se on niin söpö! kaikki maailman kauniit asiat tekevät elämästä iloisen. katson ympärilleni ja näen jo paljon sellaisia: aurinkoisen pikkusiskon, tuoreen tulppaanikimpun, postilaatikosta tipahtaneen ystävänpäiväkortin, kristallinallen, puhtaan tiskipöydän....katto pään päällä ja jääkaapissa oleva ruoka tekevät elämästä tosi tosi iloisen. mutta ilman ystävyyttä elämä olisi vain harmaan eri sävyjä. silmä tottuu helposti ystävien tuomiin väreihin, joista pitäisi olla kiitollinen joka päivä. ystävänpäivälle ei ole tiettyä päivämäärää, se on tänään elettiin sitten 14. 15. tai 16. päivää!

  metteme@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Oa. Onpa todella ihana tuo kalenteri ja paww. Minusta rakkaus ja lähimmäisyys on ihmiselle tärkeintä. Hui. Ne on asioita joista kannattaa pitää kiinni vaikka muuten kaikki menis ja murskaantuisi. Nuo kaksi ovat asioita jotka pysyy, oli asia ja tilanne mikä hyvänsä. se lämmittää. :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muumihemule@hotmail.com
   (ihi seksikäs s-posti :---))

   Poista
 10. kissut on paras :3 ja jemppu :3

  t. cloudcosmic@gmail.com [_oikeasti_ köyhä opiskelija ;__; nyyhkistä]

  VastaaPoista
 11. Tänään vaihtui jakso ja minulla on ruotsin kurssi! Oon odottanut kaikki nämä kuluneet jaksot että saisin opiskella taas ruotsia koska se on mun lempparikieli ja tykkään puhua sitä (------: Kuulostaapa kovin sarkastiselta mutta oon tosissani! Tahtoisin myös kalenterin :-D

  jullallaa@hotmail.com

  ps olen myös yrittänyt lähettää tän kommentin nyt noin miljoona kertaa, olen pahoillani jos ne kaikki saapuivatkin perille

  VastaaPoista
 12. polkka jam on rakkautta. on myös maailman ihaninta tietää, mitä tulevaisuudessa haluaa tehdä ja olla. intohimo ja itseluottamus jotain tekemistä kohtaan on niin ihanaa, ettei pysty nukkumaan. ja sitä tunnetta rakastaa. sen on mun tän hetken ilo ollut jo kuukauden ajan. tärkeitä ihmisiä on ihana halata ja käydä niiden kanssa liian usein kahvilla juomassa lattea ja haaveilemassa. niiden kanssa voi ajella tuntikausia päämäärättä tai lähteä lappiin lukemaan ylppäreihin ja tarpomaan umpihangessa.

  renja.nurmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Tälle vuodelle sopivaa seinäkalenteria ei ole löytynytkään, kaip se on pakko osallistua..

  VastaaPoista
 14. Eilen oli ihana ystävänpäivä koska minä olen löytäny juuri sen jonkun ja olen onnellinen. En vielä uskalla kertoa maailmalle tai edes kaikille melko lähellä, mutta lähimpänä kyllä. Pelkään ihmisten ajatuksia ja se ei ehkä kuuluisi hyvään ystävänpäivään, rakkauteen jos rakkaus olisi semmoista että se on kaikilta kaikille välittämistä, hyväksymistä, toisen tukena olemista silloinkin kun ajattelee eri tavalla. Pelkään silti, mutta sitä enemmän rakastan ja ikävöin sitä ihmistä joka saa minut elämään ja tuntemaan. Samalla iloitsen ikävästä koska se ihminen hakee minut tänäänkin taas koulusta luokseen ja kun viikonlopuiksi lähdetään eri teille niin kirjoitetaan paljon viestejä ja ollaan hetki lähellä ennen kuin hyvästiksi halataan ja pussataan aseman pihalla pakkasessa. Kuulostaapa elokuvamaiselta tai joltain, mutta niin juuri eilen ajattelinkin. Ja sanoin ääneen. Että kun kattoo elokuvia niin ei enää samalla tavalla kaipaa että voi kun minäkin, koska minun oma tarina alkoi jo. Tai siis meidän. Se huimaa päätä niin päätin kirjoittaa siitä nyt vaikka tämä onkin sekavaa. Ei tämä ollut kyllä ehkä ystävyydestä vaan rakkaudesta kai, mutta senkin rakkauden taustalla on ystävyys. Eikä se katoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin ja tarinoidessani ihan unohdin: emmesyys@gmail.com
   Vaikka kaipa sinä sen olisit tiennyt/saanut selville/niin mutta kuitenkin.

   Poista
 15. Tämä Polkka Jam-intoilija huomasi saman ilouutisen Facebookista eilen, mutta valitettavasti tuo 600km:n välimatka oli hieman esteenä kalenterin nappaamiselle :D Osallistun siis toiveikkaana tähän kilpailuun ja toivon myös samalla sulle onnea mahdollisen Polkka Jam-yhteistyön kanssa :) Täytyyhän heidän nyt jotenkin huomioida tämä intoilu ja palava rakkautesi kyseisiin tuotteisiin! ;)

  -Harper L.
  jolielaide00@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Mun on piti ostaa toi kalenteri eräälle kovasti kissoista ja kalentereista pitävälle ystävälleni ensin joululahjaksi, sitten ystävänpäivälahjaksi, mutta ei mulla työttömänä oo ollut vielä varaa varsinkaan kaikkien yllättävien lääkärikulujen jälkeen. Oispa kiva jos nyt voittaisin ja voisin antaa tän mun ystävälle kiitoksena kaikesta! On ollut ihan korvaamatonta että löytyy ees yksi ihminen joka aina arvostaa ja tukee. Sitähän se ystävyys kai on!

  toivola.nina at gmail piste com

  VastaaPoista
 17. toi olis ylisöpö kalenteri! mullei oo vielä tälle vuodelle ees kalenteria ja rakastan kissoja<3

  maira@luukku.com

  VastaaPoista
 18. toi ois niin ihana! tykkään kissoista tosi paljon ja mun kalenteri on joku ilmasiks jaettu roskakalenteri "Jätehuollon tietopaketti koko vuodeksi!"
  Oon työtön mutta emmä nyt tosissaan (säälipisteitä?)voi väittää että se 9e (http://kauppa.polkkajam.com/product/42/kalenteri-kissanpaivat-2013) olisi niin paljon ettei sitä sais säästettyä :D se on vaan se että ei VIITSI maksaa 9 euroa kalenterista kun yritän säästää matkusteluuun niin kaikki "turha tavara" jää ostamatta vaikka niistä oliskin iloa.
  Mulle suurinta iloa tuottaa ihmiset, seikkailut, matkat, kokemukset ja myös söpöt asiat niinku esim toi kalenteri :D tykkään sisustamisesta mut siitä pitää luopua suuremman ilon puolesta (eli matkustelun)joten ois kiva saada vähän piristystä seinälle.
  abandonedhouses@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. RAKKAUTTA ON KISSAT. Aluksi tahdoin kirjoittaa epätoivoisesta rakkaudesta, ihmisestä, josta kukaan ei koskaan halua kuulla, tärkeistä, jotka unohtavat ja lakkaavat olemasta. Sitten raivokas ääni päässäni toteaa kaiken muun paitsi kissojen olevan turhaa, joten tässä tulos. Elämäni on onnellisinta, iloisinta ja rakkaudentäyteisintä sitten, kun luokseni muuttaa komea kissaherra. Eikä siihen mene kauaa. Onneksi.

  -karo
  mustapuutarha@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Aaaaaw polkka jam on maailman söpöin ! Rakkautta on sanomalehden tuominen valmiiksi aamiaispöytään työaamuina.

  Iloa on iloita arjen pikkupikkuasioista, kuten ehtimistä aamubussiin, vastaantulijan hymystä tai söpöistä sukista.

  Ja tärkeät ihmiset tekevät kodin sinun elämääsi. He tuovat rakkautta ja iloa elämäämme.

  VastaaPoista
 21. ehkä maailman söpöin kalenteri! mulla ei vielä olekaan kalenteria tälle vuodelle, ehkä tästä sais :---)

  niina1997@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Rrrakkautta on se että minulla on upea viirinauha jonka ajattelin ripustaa seinälle olemaan ♥

  kari-maikki@hotmail.com

  VastaaPoista