postiosio 4

tiistai 5. helmikuuta 2013

Apua, ehdin juuri ja juuri tämän päivän puolelle, jihuu.

Koulu on aika paskaa, joten olen, edellisestäkin postauksesta päätellen, keksinyt, että liikunta voisikin olla ihan okei juttu, ja alan olla koukussa. Olen inspiroitunut tästä postauksesta - kyllä, se on omani. Silloin tuon muutoksen tielle tuli ennen kaikkea uusi pelottava yliopisto, joten se vähän jäi, mutta hei, niinhän se menee, fall seven times, stand up eight. Ja tämän innostuksen myötä olen vähän lomaillut tästä kirjoittamisesta, teki kaiketi hyvää. Lisäksi noiden edellisten postausten "jälkipyykissä" on mennyt aikaa. Uuteen nousuun siis!

Mutta, postiasioihin: tässä on tammikuussa saatuja juttuja. Muutama kortti on aiheuttanut riemunkiljahduksia kotiin tullessa, ja päätyneet siten selkeästi kaikkien aikojen suosikit -listalle. Lempijuttuja on myös tuo Carpe Diem Journal, ja muut Roosan amerikantuliaiset.

Olisin tykännyt ottaa enemmän kuvia, varsinkin noista uusista lempparikorteista, mutta en ollut koskenutkaan kameraan muutamaan viikkoon, joten no jos heitän nää tähän pöydälle tälläi luovasti -konsepti sai kelvata.

2 kommenttia