little dream of mine

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tänään ostin liian kalliin muistikirjan, törmäsin ystävään, kävin kahdessa kahvilassa ja ihailin Tiinan tapaan Armi Toivasen hahmon vaatekaappia elokuvassa 21 tapaa pilata avioliitto. Ja kun kävelin kaupungilta kotiin, mietin, että rakastuminen tuntuu varmaan vähän samalta kuin tämä. En osaa oikein muuttaa sitä tunnetta sanoiksi, mutta jotenkin se huumasi minut. Kaikki näyteikkunat, kukkakaupat ja ajatukset marjateestä.

Spotify-radio alkaa soittaa tätä korvissani, ja haluaisin tanssia liikennevaloissa.Tänään pidin asustani melkein liikaa - miten voi tuntua takki niin omalta! Pidin kassini sisällöstä, pidin puhelimeni taustakuvasta, joka sanoo, että always be a little kinder than necessary. Pidin siitä, miltä käveleminen tuntui. Pidin ajatuksesta, että joku kävelisi perässäni ja katsoisi, että miten tuo onkin noin onnellinen. Pidin siitä, etten ajatellut liikaa, vaan yritin tehdä niin kuin ensimmäinen ajatus sanoi - minulla kun on taipumusta järjettömään arjen diagnoimiseen ja kaikkien mahdollisten skenaarioiden huomioonottamiseen.

Katselin valoja ja Euroopasta muistuttavia taloja.

Suunnittelen syntymäpäiväjuhliani, ja olen jo valmiiksi vähän surullinen siitä, että niiden täytyy päättyä joskus. Arkikin on juhla, tietenkin, mutta juustokakkua ei silti voi syödä joka päivä.

Kuuntelen kaikkien aikojen lempibiisiäni.
Waiting on the world to change.

Millaisia postauksia haluaisitte kokea?

5 kommenttia

 1. Ihana postaus! Tästä tuli hyvälle mielelle :) Kuvailet niin ihanalla tavalla tunnelmiasi. Juuri harmittelin omassa postauksessani vähän sitä että kaikilla saisi olla useammin tuollaisia fiiliksiä mitä tuossa kuvailet ja marjateestä huumaantumista. Kivaa että jaat sen maailmalle.

  VastaaPoista
 2. Voitaispa me viettää synttäreitä yhdessä tai olispa mullakin kavereita, joita haluaisin kutsua synttäreille, sillä mulla ei ole mitään suunnitelmia, vaikka täytän sentään sen maagisen 18.

  VastaaPoista
 3. Ihana onnellisuuspäivä! Tuollaisia kun olisi kaikilla enemmän, niin maailmassa olisi niin paljon enemmän hymyjä ja hyvää mieltä! Ja niin, puhelimesi taustakuva kertoo kaiken olennaisen, sen tärkeimmän.

  Aurinkoa kevääseen!

  VastaaPoista
 4. haluaisin ehdottomasti nähdä asusi - jos ei sitä kokonaan, niin edes takin!

  sattumako: vaihdoin jokunen päivä sitten taustakuvaksi tekstin always be a little kinder than necessary.

  minulla ei ole ollut synttärikakkua viiteentoista vuoteen, ei ole ollut tarpeeksi syöjiä sille. vähän surullista.

  VastaaPoista
 5. Kiitos. miten vois enää paremmi hymy levitä ko lukeee näitä sinu postauksia, kuunteleee noahia ja asdddd. OAAAA.

  VastaaPoista