tuitui

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011On ehkä kulunut liian kauan viimeisistä tälläisistä vaatevaatejutuista, joten tässä olisi ! Kevät on saanut minut hymyilemään, ja jo muutaman ajan olen taistellut sinnikkäästi kevättakeissa.

Tai kevättakissa. Tässä nimenomaisessa sinisessä parkarakkaudessa, jonka bongasin naulakostamme sen enempää sen alkuperästä tietämättä.

Kirpputorilta se kuitenkin on, koska jos joku tässä rakkauskommuunissa ostaisi takin kaupasta, niin kyllä siitä vähintään jääkaapin ovessa ilmoitettaisiin.

Kengistä maksoin viime talvena muistaakseni kaksi euroa, farkut ovat monta vuotta sitten kirpparilta ostetut (ja tänään uudestaan löydetyt) ja huivi on äidin tuliainen joltain kirpparireissulta.

Friis&Companyn (second hand) laukun sain jouluna lahjaksi, mutta nyt vasta tänään täytin sen ensimmäistä kertaa tavaroillani. En oikein tiedä vieläkään, että pidänkö siitä. Jotenkin se on hieno, mutta jotenkaan ei ehkä oikein minua. Taidan huomenna palata kettureppuun.

Tai siihen kulahtaneeseen, melkein noiden kenkien väriseen rakkauteen, jonka alkuperää eräs nainen kyseli sunnuntaina.

Kirpputorilta sai hänet hieman surulliseksi.

ps, kaipaako joku näitä vaatejuttuja enemmän !

5 kommenttia

 1. kaipaa!! tyylisi on i-ha-na

  VastaaPoista
 2. minulla on fiis&companyn laukku...tai oikeastaan säkki. aluksi en tiennyt onko se minua, mutta se on niin suuri, että sitä oli pakko käyttää koska se oli ainoa minne tavarat mahtui !! on se ihan kiva. oikeastaan, se on kiva.
  ps. vaatejuttuleita enemmän joojoo :- ]

  VastaaPoista
 3. kahden euron kengät (pystyy kirjoittamaan kolme kertaa aluksi kenHät aaaaa) ovat ihanat! ja vaatejutut on aina sopivissa määrin kivoja.

  VastaaPoista
 4. voi että, sulla on aina niin ihania kuvia :--)

  VastaaPoista
 5. Joo eli osallistun Yliopistovalmennuksen intensiivikurssille. http://www.yliopistovalmennus.fi/?id=valtio-oppi ja täten asustan Turussa kuukauden. Ennen noi on todella olleet INTENSIIVISIÄ eli kahdessa viikossa kumpikin kirja läpi, vähän pommina tuli. Mutta... hassua että olet kemia-fysiikka-nainen ja valtio-oppiin pyrit. Itse olen aina ollut henkeen ja vereen filosofia-yhteiskuntaoppi-naisia :))) meitä on moneksi. Olis kyllä tosi kiva tietää JOKU Turusta ennen kun sinne kapsäkkieni kanssa vaellan :)Voidaan pitää lukupiiriä.

  VastaaPoista