aurinkolasit

lauantai 19. maaliskuuta 2011Tennareissa ja sukkahousuissa tuntuu hauskalle. Harmaa hame on varma merkki keväästä, vaikka neuletakki onkin seurannut minua vuodenajasta toiseen.

Tänään tuli hieman lunta, mutta äiti toitottaa uuden lumen olevan vanhan lumen surma. "Tiistaiksi luvattiin kymmentä astetta !!"


Lumi ei haitannut kun integroin sydämeni kyllyydestä.

Integraaleissa on jotain hyvin kiehtovaa.

ps, nuo aurinkolasit ovat rakkaimmat, maksoin niistä viime kesän alussa euron h&m:n kassalla. ostin myös mustat, rakastin niitäkin.  ne kuitenkin katosivat tälle reissulle, luullakseni tuonne mansikoiden ja vadelmien joukkoon: linkki hihi. tulipa noita kuvia katsellessa hassu ikävä kesää !!

3 kommenttia

 1. mulla on samat lasit! haluaisin myös samanlaiset tai ehkä vielä vähän pyöreämpää mallia olevat pöllölasit, niissä olisi sellaiset koristeet reunoissa. en tiedä niiden oikeaa nimeä. mutta ne olisivat mahtavuutta.

  VastaaPoista
 2. Integraali tuntuu olevan kaikkien matekistien joku loppuvastus. Mulla ei ole hajuakaan, mikä se on, kuulen siitä vain hulluja legendoja. Preliminäärien palautuksessa b12 luokan edessä kuuluu "INTEGRAAALIIII" ja lannistunut abiturienti kaatuu maahan...en tiedä. Mikä se on? Haluanko tietää? Teenkö sillä mitään?

  VastaaPoista
 3. petra, voi että minä taidan tietää mistä puhut !! kelpaisivat myös minulle.

  Riina, todennäköisesti et tee integraaleilla mitään.

  VastaaPoista