lukuloma hihi

lauantai 26. maaliskuuta 2011Tämä ennen julkaisemattomien kuvien kollaasi kertokoon viime viikoista. Enpä ihan hirveästi lukenut, ennemminkin yrittänyt pitää itseni kasassa ja selviytyä. Olen miettinyt tosi paljon, itseäni aika rajustikin syyllistäen, että olisi pitänyt lukea.

Mutta kun ei vaan tuntunut siltä. Tuntui, että oli parempi pitää itsestään edes jonkinlaista huolta, kuin yrittää väkisin lukemalla lisätä vaan pahaa oloaan.

Ja minusta kolme eximiaa on ihan hyvin kuitenkin, tosin kaksi niistä on syksyltä jo. Sitten saan luullakseni ainakin ruotsista magnan, enkä nyt ihan matikan ja kemiankaan suhteen vielä toivoani heittänyt ole (paitsi että pitäisi hmm).

Fysiikan B harmitti kotimatkan. Sitten pääsin kotiin, söin suklaata ja katselin pääsykoekirjoja rakastaen.

ps, nauratti siinä vaiheessa ajatus siitä, että olen ilmoittautunut fysiikan pääsykokeisiin Turun yliopistoon :---D

8 kommenttia

 1. Kiva tietää, että joku muukin on tähän aikaan lauantaiaamusta hereillä :> Siulla on upee asenne!
  p.s. mie notkuin oman lukulomani miltei kaikki päivät koulun ruokalassa, kirppiksillä ja baarissa kahvia lipittäen.....

  VastaaPoista
 2. Hienostihan sulla on menny! :)
  Itseäni harmittaa omien kirjoitusten suhteen lähinnä vain se suunnaton stressi ja mielettömät paineet, jotka otin niistä, kun ei koko hommalla loppujen lopuksi ole sittemmin ollut mitään merkitystä. Ainoa etu oli se hetken riemu kun sain kuulla kahdesta e:stäni. Opiskelupaikan (puhumattakaan työpaikoista) saamisessa kaikesta siitä työstä ei ole ollut juuri mitään iloa. Nimimerkillä Kaksi välivuotta ja hermoromahdus työkkärin tiskillä. Tiedän, että tässä vaiheessa voi olla tavallaan masentavaa kuulla, että pääsykokeet on ne, jotka jotain merkkaa. Mutta olen oppinut myös, että asiat järjestyy, eikä ihmisen hyvyyttä oikeasti mitata koulutuksella tai työkokemuksella! :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä sä pärjäät, ja Jenkka on siinä ihan oikeassa että pääsykokeet merkkaa, ylppärit on vaan apuväline (ja joillain aloilla kätevä tapa päästä helposti sisään). Oot oikeesti tosi fiksu! : )

  VastaaPoista
 4. mitä vain fysiikkapoikien tähden, mitä vain :D:D:D:D:D:D::::DDDDD

  VastaaPoista
 5. Musta on ihailtavaa, että olet noin monta ainetta kirjoittanut - se todellakin kertoo ahkeruudesta! Saanko udella, mitä nämä aineet ovat?

  Tsemppiä pääsykoekirjojen läpikahlaamiseen!

  VastaaPoista
 6. Kirjoitin syksyllä yhteiskuntaopin ja englannin, ja nyt sitten keväällä matikan, fysiikan, kemian, ruotsin ja äikän.

  Vedin täysillä noita matikka-aineita 2 vuotta ja olin tosi hyvä. Mutta sitten iski joku ja nyt feilasin kirjoitukset. Mietin vielä että pitäisikö ottaa syksyllä uudelleen !

  VastaaPoista