mysteeriposti

tiistai 29. maaliskuuta 2011



Few are those who see with their own eyes and feel with their own hearts.

Lintu viesteineen saapui tänään postin mukana. Lähettäjästä tiedän vain Helsingin postileiman ja käsialan verran. Nämä todisteet sopivat vain yhteen tuntemaani ihmiseen, mutten kyllä ole ollenkaan varma siitä, että hän olisi lähettäjä.

Lintu kuitenkin pelasti päiväni !

ps, katsoin Pretty Little Liarsin koko ensimmäisen tuotantokauden kolmessa päivässä, ihan parhautta oikeasti !! minua melkein ärsyttää kun maailmassa on niin paljon hyviä sarjoja (musiikkia, kirjoja ja elokuvia myös), joista ei tiedä mitään. tuossa sarjassa näyttelevä Ian Harding on tuleva aviomieheni.

3 kommenttia

 1. voi kuinka hienokin se on vielä !

  VastaaPoista
 2. Vieläkö lähetetään mysteeriposteja, mieletöntä! Mie olin lukion kakkosluokan jälkeen ihan hupsu, ongin jostakin osoitteen ja lähetin yhdelle kauempaa ihailemalleni, vuotta vanhemmalle pojalle kesällä kasetin, jossa oli laulu. Seuraava syksy myö sit hengailtiin ja se oli ihan mukavaa, joten ei yhtään mennyt hukkaan se mysteeriposti - vai pitäisköhän sanoa kasetti :>

  VastaaPoista
 3. minä olen lähettänyt mysteeripostia myöskin! yhdelle supakhuulille pojalle kerran, kun minusta se oli vaan niin hauskanoloinen tyyppi. tutustuin siihen sitten myöhemmin.

  tekisi mieli lähettää sinullekin mysteeripostia ja hirmu monelle muulle somalle ihmiselle!

  VastaaPoista