toivosta ja rakkaudesta

sunnuntai 28. marraskuuta 2010Joulu on toivon ja rakkauden juhla, meidän suurimpien voimiemme juhla.

Toivo ja rakkaus oikeasti ovat täällä, kunhan sinä ja minä vain muistamme haaveemme, toiveemme ja unelmamme - kunhan uskallamme kertoa maailmankaikkeudelle mitä me näemme kauneimmissa unissamme.

Minusta olisi tärkeä näyttää kuinka lujaa me oikeasti uskallammekaan unelmoida toivosta ja rakkaudesta.

Minä en tiedä olenko ollut suurimpien unelmoijien joukossa, mutta maailmankaikkeus on ainakin kuullut hiljaisempiakin huutojani viime aikoina.

Unelmat toteutuvat jos maailmankaikkeus on päättänyt niin. Ja vaikeahan sitä kenenkään on minkään päättää toteutuvan, jollei toiveistaan kerro sanallakaan sille päättäjälle.

Tiedättekö kun ainakin amerikanmaan missit kertovat toivovansa maailman rauhaa, ja sitten muutama miljoona ihmistä nauraa niille kisojen jälkeen youtubessa?

Tai että Gigantti mainostaa varmasti tänäkin jouluna pukki, mulla ois vaan yks toive...

Maailman parantamisesta, pelastamisesta ja rauhan toivomisesta on tullut suuria vitsejä. Kukaan ei sano ihan tosissaan, että minä toivon maailman parantuvan.

Mitä jos joku vielä onnistuisi oikeasti uskomaan toivoon ja rakkauteen niin lujaa, että oikeasti voisi sydämestään ilman ironiaa sanoa rauhaa maailmaa? Eihän maailmankaikkeus nyt voi ottaa tosissaan ihan jokaista naurussa suin esitettyä toivetta.

Silloinhan minulla olisi uusi kamerajalusta, muutamia uusia objektiiveja, massiivisempi kynsilakkakokoelma, erilainen ylävartalo, pidemmät hiukset, Gleen dvd-boksit, marmeladikaramelleja piirongin laatikossa (+piironki) ja teleporttiyhteydet ainakin seuraaviin kaupunkeihin: Helsinki, Vantaa, Oulu, Tampere.

Ja Starbucks tulisi Turkuun.

7 kommenttia

 1. Totta! Suuret toiveet käyvät AINA toteen, ja kun jotain tarpeeksi pyytää, sen kyllä saa.

  Jos tarpeeksi moni meistä jaksaisi kaikin voimin uskoa rauhaan ja onnellisempaan maailmaan, se olisi varmasti totta ja paljon nopeammin kuin uskoisimmekaan. :)

  VastaaPoista
 2. oot ihana ja mulla on ikävä sua

  teleporttaa ittes tänne kitouuus

  VastaaPoista
 3. johq täällä taas moi
  älä hyökkää mun kimppuun mut eiks niille misseille naureta sen takia koska ne on opetettu sanomaan että toivovat rauhaa. se näyttää hyvälle tuomarien mielestä. (kyllä, tajusin koko tekstin pointin, huhu ...)

  VastaaPoista
 4. asiatekstiä :) minäki haluan glee-poksin.

  VastaaPoista
 5. minä haluan että maailma paranee. ihan tosi ! toivotaan yhdessä * än yy tee nyt *

  VastaaPoista
 6. Täällä toinen, joka toivoo maailman parantuvan. Isäni nimi on muute Toivo. Mikä mahtavuus nimi.

  VastaaPoista
 7. ää en kestä kun olet niin suloinen! ja käsialasi on ihana ja hymyilen aina kun luen blogiasi ja olisipa tuollaisia ihmisiä maailma täynnä

  VastaaPoista