söin tänään tiramisujäljitelmää

maanantai 8. marraskuuta 2010


sukkahousut, marketti
farkkushortsit, leikattu jostain second hand farkuista
neule, second hand
paita, second hand
huivi, second hand
koru, second hand

Minua väsyttää hirmuisesti, sillä kuumetaudista jäi univelkaa kun en saanut nukutuksi öisin oikein. Tästä syystä kovin täysi kalenterini ei oikein näytä houkuttelevalle tällä viikolla, mutta kuitenkin: luvassa on kaikkea hauskaa, enimmäkseen kyllä kouluun liittyvää.

Tänään oli kotsaa taas, ja me teimme pastaa itse (myös otsikko viittaa kotsan tuntiin)! Nyt alan epätoivoisesti metsästämään kirpputorilta pastakonetta itsellenikin. Vai haluaisiko joku luopua omastaan kohtuuhintaan?

Joku kysyi formspringissä, että mikä minua kaduttaa eniten. Mietin yli puoli tuntia mitä vastaan. Keksin kuitenkin lopulta, että olisin voinut pitää kunnostani vähän parempaa huolta. Mutta jotenkaan ei sekään minua oikein mitenkään kaduta, muut asiat ovat olleet tärkeämpiä.

Tästä tuli hieman tälläinen irtopalasia marraskuun kahdeksannelta päivältä, toivottavasti kuitenkin hymyilitte avatessanne taas uuden postauksen minulta. Lisäksi olen tehnyt hirmuisesti läksyjä ja ajanut liukasta tietä kouluun. Aamulla ihailin säätä. Pohdin, että tässäkö on todellinen rakkaus. Yksinäisyydessä, kun tuntuu kuitenkin onnelliselle.

2 kommenttia

  1. ihanat vaatteet jemina! hymyilin.

    VastaaPoista
  2. Hymyilen ! Jätän sun postaukset aina sokeriksi pohjalle, kun käyn noin päivittäin (tai joka toinen päivä (tai kerran viikossa)) tarkastamassa kaikki uudet postaukset. ps oon edelleen vähän katkera tosta kotsasta; _itsetehtyä_ pastaa, kui siistii !

    VastaaPoista