Suosikkielokuvani

tiistai 23. marraskuuta 2010Minulla on miljoonia suosikkielokuvia, mutta yritin valikoida niitä rakkaimpia.

1. Minusta Zac Efron valloittava, ja muun muassa tästä syystä rakastan HSM-juttuja hirmuisesti. Mutta myönnettäköön, että ne ovat viime aikoina saattaneet hieman menettää hohtoaan minun silmissäni. Tuossa ensimmäisessä kuvassa näkyy myös Holiday, jonka olen katsonut niin monta kertaa, että sen muovikiekon läpi alkaa kohta nähdä. Myös Heinähattu ja Vilttitossu vilahtaa tuossa kuvassa.

2. Sinulle on postia ahhh Meg Ryan

3. Merirosvoradio on oikeasti mahtavin ikinä, täydelliset musat, vaatteet, ihmiset ja jutut. Aina naurattaa ihan liikaa.

4. Naapurihaudan kaveri, romanttista komediaa Ruotsista. Eli täyttä rakkautta, Bröllopsfotographen on myös suuria suosikkejani, mutta sitä meillä ei ole omana. Jos jollain on hyviä vinkkejä muista ruotsalaisista romanttisista komedioista (ja muista hyvistä leffoista) niin otetaan vastaan ilomielin.

5. Tuohon kohtaan aakkosista on sattunut hassusti monta ihanuutta vierekkäin. Rakastan Dakota Fanningia, ja Lotta Ystäväni on yksi ihanimmista leffoista ikinä. Myös Mehiläisten salaisuuksia tähdittää Fanning. Mietin aina, että kun joskus rakastun niin sitten näytän tämän leffan ensimmäisenä sille onnelliselle pojalle ! Ja seuraavaksi heti Maailman ympäri 80 päivässä, ahh Jackie Chan. (ps. kaikki länsimaalaiset jackie chanit on hienoja, aasialaiset ei oikein istu mun mieleen)

6. Jollet ole nähnyt Elizabethtownia, niin olet jäänyt paljosta paitsi.

7. Minkään Jane Austenin filmatisointi ei tarvitse parempia perusteluja parhaudestaan.

8. Paksuna on ihana. Koska Katharine Heigl on ihana.

9. Kaikki viimeisen kuvan leffoista ovat kivoja, mutta erityisesti tuo 27 Dresses. Koska Katherine Heigl on ihana.

Yleisesti voidaan todeta, että rakastan romanttisia komedioita.

Lempielokuvani on When Harry met Sally. Valitettavasti en vielä ole löytänyt sitä kokoelmiimme sopuhintaan.

Koska uskoakseni suosikkini saattavat olla monen muunkin suosikkeja, niin on varmasti joitain leffoja joita voisin aivan varmasti rakastaa ! : ]]] (suomeksi: suositelkaa ihanuuksia hihi)

8 kommenttia

 1. Awws, yllättäen tykkään noista sun lempparilehvoistas kans [paitsi HSM:stä]
  Merirosvoradio ja Ylpeys & ennakkoluulo esim. <3


  Jos et oo koskaan nähnyt Rakastunutta Shakespearea, ni suosittelen kyllä lämpimästi kattomaan sen, koska se on vaan aivan pöörfekt.
  Meinasin ehdottaa Moulin Rougea, mut sit muistin et sä digannut Nicole Kidmania. =(
  mut niin, sit sellasia ylisöppäniä leffoja [in my opinion] on mm. Big Fish ja Terminaali. 8) ou niin ja Rakastunut Bestman [Patrick Dempsey <3] ja Jane Austenin jalanjäljillä [James McAvoy <3]

  VastaaPoista
 2. lainaan joskus merirosvoradioo ja my80p (en jaksa kirjottaa terveisin laiska johanna) ps sun on nähtävä breakfast club joskus

  VastaaPoista
 3. Olen hämmästynyt, jos et ole nähnyt Amélieta! Jos näin on päässyt käymään, katso se! Tulet rakastumaan.

  VastaaPoista
 4. jasmin hehee mikäs high school musicaleissa on vikana : ]]]] olen katsonut moulin rougea melkein loppuun mutta sitten en pystynyt loppuun asti kun tiesin että se nainen kuolee.

  ja joo terminaali on mahtavin ah tom hanks ! ja cast away tuitui. big fishistä en ole kuullut mutta täytyy etsiä se jostain käsiini (oisko sulla ;]]]). rakastunut bestman on ihanin (koska patrick on ihanin) ja tuo jane austenin jalanjäljillä on ollut katsomistoiveissa jo pitkään (oisko sulla ;]]])

  johanna, ookoo <3

  anonyymi, tuossahan viimeisessä kuvassa on Amelie ! joka muuten on hirmuisen ihana leffa

  VastaaPoista
 5. Jos tykkäät Austen-jutuista nii saattaa olla et Herttuatar (The Duchess) saattais myös olla varteenotettava hankinta dvd-hyllyyn. Onnittelut Merirosvoradion löytämisestä, se on hulvattoman ihana, varsinki Nick Frostin hahmo on niin mahoton et voi hyväne aika sentäs. :)

  - E

  VastaaPoista
 6. Paljon samoja tykkäyksiä.. : )

  En tiedä oliko näitä tuossa, mutta suosittelen;
  -Jane Austinen jalanjäljillä
  -Juno
  -Lainakengissä
  -Marie Antoinette
  -Maata meren alla

  VastaaPoista
 7. E, täytyykin yrittää löytää tuo Herttuatar jostain ! kiitos vinkistä paljonpaljon

  marjohei, tuota jane austenia suositeltiinkin jo ja juno ja marie antoinette löytyvät molemmat jo meiltä. ja lainakengissä ja maata meren alla menevät myös listaan hihi kiitos

  VastaaPoista
 8. Joo on mulla Big Fish ja Jane Austenin jalanjäljillä. 8)
  et jos haluut nii voisin vaikka koeviikon jälkeen antaa ne sulle lainaan ? :)

  VastaaPoista