jouluvaloista

sunnuntai 14. marraskuuta 2010Jouluvalorakkauksia on ostettava lisää paikallisesta sisustusrojutavaraliikkeestä, ennen kuin tarjous loppuu ! 80 suurenmoista valoa hintaan 9,90.

Ostan ainakin vielä kahdet. Olenhan säästänyt omaisuuksia kirpputoreilla. Sitäpaitsi voin aivan hyvin juoda Sveitsissä muutaman kaakaon vähemmän.

Alkoi ärsyttää se (puoli tuntia tai jotain) vanha tumblr-blogi, joten vaihdoin spesifimpään aiheeseen: valaistuihin huoneisiin. Linkki:http://pleaselightuptheworld.tumblr.com/

3 kommenttia

 1. en kestä, kun sinä olet niin ihana. herranjumala, ei maailmassa voi olla ketään noin ihanuustyttöä. en edes osaa sanoin kertoa, mitä tarkoitan. olet enemmän kuin hyvän mielen-lähettiläs, olet valo ja tosielämässä taatusti säteilet rakkautta, lämpöä, hymyjä, naurua, iloa, aistillisuutta ympärillesi. kuvasi ja tesktisi ja kaikki hihiii. aikamoinen kehuryöppy, mutta joka kirjain totta. olen kovasti tyytyväinen, että ystäväni kertoi minulle blogistasi, hän tiesi että tämä on nimenomaan sellainen, mistä pidän ja mitä tarvitsen. sinä olet sellainen, jonka kanssa voisi kirjoittaa kirjeitä ja katsella tähän aikaan vuodesta katolla tähtiä tai kynttilöissä pelata lautapelejä.

  hymyin sunnuntaineiti isänpäiväisestä illasta

  VastaaPoista
 2. rakas sunnuntaineiti,

  olet juuri saanut minut hiljaiseksi enkä tiedä mitä kirjoittaa vastaukseksi.

  minäkin pidän kirjeistä, tähtistä ja lautapeleistä suuresti.

  VastaaPoista
 3. oi jouluvaloja, minäkin tahdon!

  VastaaPoista