miksi syksy

maanantai 28. syyskuuta 2015Tiedättekö, minä edelleen rakastan blogeja ja kirjoittamista, vaikka kuinka olisinkin ollut hiljaa tällä palstalla.

Eerikan kanssa taisimme tässä kerran jutella sellaista, että ehkäpä nykyään elämässä tapahtuukin juuri niitä juttuja, joista jemina 17v siellä pienessä postikorteilla tapetoidussa huoneessaan haaveili. Ja onneksi ne toteutuneet unelmat tarkoittavat sitä, että elämä onkin tässä vuosien saatossa siirtynyt vähän enemmän tietokoneen takaa kaduille ja kuppiloihin. On niin kiire oikeasti olla ihmisten kanssa, oikeasti elää, ettei siinä edes tule mietittyä mitään kameraa tai blogia. Välillä nukkumaanmennessä tulee ajateltua, että tästä illasta olisikin saanut kivan jutun blogin, vieläpä sellaisen josta se jemina 17v olisi ollut ihan todella onnellinen.

Mutta, tänä aamuna pysäkille kävellessä oli ihan pakko ottaa kuva syksystä. Minä ja maailma näytimme juuri tältä blogilta. Näytimme juuri minulta. Kysyin villatakkitytöiltä, että minne voisi muuttaa, että olisi vuoden ympäri tälläinen ilma.

Tykkään elämästä aina, mutta syksyllä vielä vähän enemmän. Ja tuossa kuvan hetkessä tuli pitkästä aikaa sellainen olo, että olisipa taas kiva ihan oikeasti kirjoittaa blogia. Vaihdoin vanhan Androidini parin vuoden tauon jälkeen takaisin iPhoneen. Siinä on ihan käsittämättömän kiva kamera, jolla otetut kuvat riittäisivät aivan hyvin bloggaamiseen, eikö vaan?

Haluan taas muuttaa blogin ulkoasua, tämä on ihan liian valkoinen minulle. Kiva, muttei sitten kuitenkaan. Tarvitsen keltaista. Paljon keltaista.

2 kommenttia

  1. minustakin olisi kiva, jos kirjoittaisit taas blogia enemmän - silloin kun on aikaa ja siltä tuntuu. minusta on myös kivaa, että syy, miksi olet ollut poissa on se, että on ollut sitä "oikeaakin elämää". yritän keskittyä siihen itsekin, sillä vaikka kuinka rakastan kuvaamista ja bloggaamista, en halua että elämäni menee siihen että ihan kaikki pitää kuvata jotta siitä voi nauttia. varsinkin kun seuralaiset eivät välttämättä rakasta "seis, kakkuun kosketaan vasta kuvan jälkeen" -hetkiäni :D

    ps. paras takki!

    VastaaPoista
  2. Kuvaasi kiteytyy monta syksyitä asiaa. Kellansävyjä lokakuuta piristämään! Terveisin Tuija

    VastaaPoista