kahvilakerhoja ja kakkuja

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Tässä jonkinlainen sopiva sekoitus kuvia viime aikojen kahvilakerhoista! Ensimmäiset kuvat ovat Kahvila Bokvillanista (juuri siitä mistä Henriikkakin on kirjoittanut). Tykättiin siitä paikasta ihan hurjasti, ja palataan sinne varmasti vielä moneen otteeseen!

Sitten seuraavat kuvat ovat Turun kahvilakerhosta, jossa pääsin pitkästä aikaa käymään viime perjantai-iltana. Oli niin kiva tavata uusia tyttöjä, ja nähdä, että Turussakin on kerhoilukulttuuri vahvasti elossa. Pelattiin Susannen luona ihan superhauskaa Kymppitonni-peliä, sen kun löytäisi omaankin pelikokoelmaan kirpparilta.

Kaksi viimeistä kuvaa on sitten taas tältä illalta. Leivoin pitkästä aikaa kakkua ja jopa söinkin sitä vähäsen - ikävä kyllä vain ymmärtääkseni, että vaikka kuinka olisin laihtunut 20 kiloa kesän aikana niin ei minun sokeririippuvuus ole minnekään kadonnut. Sokeri alkaa hallita minun aivoja täsmälleen samalla hetkellä kun päästän grammaakaan sitä elimistööni. Sokerittomuus ja hiilarittomuus saavat siis jatkua tästä hetkestä eteenpäin, niin on vaan niin paljon parempi olla. Ja vielä pitäisi lähteä ainakin kymmenen kiloa.

Mutta oli kyllä ihan äärimmäisen hyvä kakku.
 

2 kommenttia

  1. Toivepostaus: kahvilakerholaisten blogeja!

    Ps. Ihanaa tekstiä, ihania kuvia!

    VastaaPoista
  2. Voisitko tehdä jo olemassaolevista tai ainakin uusista aktivoituneista kahvilakerhoista jonkinlaisen shout-outin tms., että saataisiin lisää porukkaa mukaan? :)

    VastaaPoista