liikuntaviikko I

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

En lupaa tästä mitään säännöllistä, viikottaista sarjaa, mutta jos joskus edes muistaisi. Jaksoin pitkään kävellä 10000 askelta päivässä, mutta nyt olen vaihtanut tavoitteeni näiden kuvien ottamiseen. Piilotin askelmittarin puhelimestani, se toimi kyllä hyvänä motivoijana yllättävänkin pitkään, mutta tällä hetkellä se ei sovi minun elämääni. Askeleiden sijaan kerään nyt näitä kuvia minusta joko kävelemässä tai pyöräilemässä. Ja kun Pirkkolan uimahalli taas aukeaa kesän jälkeen niin sitten toivottavasti sieltä! Ja tärkeintä ei siis ole mitkään luvut vaan se, että ylipäätään lähden muuallekin kuin vain kauppaan.
 

Tiistai: Kuuntelin uusinta Rooster Teeth -podcastia. Kävelin taas kerran Paloheinässä päin, varsinkin tuosta yhdestä tiestä kehän varrella on tullut ihan suosikki.Keskiviikko: Kohtuullisen lyhyt kävelylenkki Keskuspuistossa. Kuuntelin Jenny T. Colganin Resistance Is Futile-(ääni)kirjaa, joka on hämmentävä sekoitus hömppää ja sci-fiä. Spoiler: supercool matemaatikkotyttö rakastuu alieniin.Perjantai: Mentiin bussilla Kaareen, koska S-Marketista ei saa minun lempiristikkolehteä. Päätettiin kävellä kotiin, ja hyvä että käveltiin! Pirkkolassa on jo mummot peput pystyssä mustikoiden ja ahomansikoiden kimpussa. Riitti onneksi meillekin muutama marja.Lauantai: Ei innostanut lähteä kävelemään, mutta onneksi muistin pyörän. Ollaan kyllä pyöräilty kesän aikana yhdessä, mutta tällä tavalla yksin en ole tajunnut lähteä ajelemaan ilman mitään erityistä tarkoitusta. Pyörin Oulunkylän metsissä, voi kun on sielläkin niin nättiä.Sunnuntai: Tähän on hyvä lopettaa. Nikon mukaan minulla on joka päivä aika villi tukka, mutta sadepäivinä päästään kyllä ihan uusiin ulottuvuuksiin vaikka miten olisi pipo päässä. Tein vaan ihan pienen löntystelylenkin saappaat klonksuen tässä naapurustossa. Vein roskat ja hain kaupasta tiskiharjan päitä ja ison pullon vadelmakivennäisvettä.Bonuskuvana on minun ehdottomat lempikenkäni ikinä. Näillä ja Birkenstockeilla on menty koko kesä, ja muut kengät ovat menossa kohti kirpparikassia.

6 kommenttia

 1. mielettömän siistit pilkkukengät, ui että miten söpöt!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!! ne on ihan superhyvät jalassa ja pilkut on parasta maailmassa

   Poista
 2. Noi on kyllä niin sietämättömän söpöt kengät!! ja söpö sinä myös joka kuvassa (eritoten villitukka on söpö)

  Ja hurjasti hymyjä ja voimia, kiitos sun sanoista ja kuvista, oot loistava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihan tosi tosi paljon. villitukka on hämmentävä.

   miau

   Poista
 3. NOI AURINKOLASIT on niin hienot etten kestä! Mistä ne on? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ostin ne kööpenhaminasta jostain urheiluliikkeestä. ne on prestige-merkkiset, jos en ihan väärin muista niin oon nähnyt niitä aleksi13:ssa. mutta en oo yhtään varma tästä!

   Poista