kööpenhamina: perjantai

perjantai 12. kesäkuuta 2015

Puhelimen askelmittari näyttää tälle päivälle 30000 askelta. Suonette siis anteeksi mahdollisen lyhytsanaisuuteni. Toisaalta saatan näin väsyneenä kirjoittaa pitkiäkin juttuja.

Mutta niin, eilen oli kiireinen päivä kun jotenkin ei oikein vaan oltukaan sisäistetty, että niin, pitäisi lähteä reissuun. Aamupäivällä kävin tekemässä verotuksen tentin, jonka jälkeen juostiin kaupungilla hakemassa ISIC-kortteihin lukuvuositarroja, vaihtamassa rahaa ja vielä viemässä kisuvahdille avainta. Tajusin myös Stokkan kosmetiikkaosastolla, että siellähän saattaa olla lämmin ja pitäisi ehkä tehdä jotain yhdeksän kuukauden jalkakarvoitukselle (ja kyllä, kiitin tänään nokkeluuttani).

Kotiin päästessä tein vielä markkinoinnin viikkotentin. Pakattiin ja tiskattiin. Lopulta päätettiin unohtaa kunnianhimoinen ajatus siivoamisesta, onpahan ainakin kotoisaa sunnuntai-iltana palatessa. Kirjoitin vielä iltakymmeneltä (jolloin olen poikkeuksetta jo peiton alla) postausta ISICin sivuille. Siitä tuli onneksi kuitenkin ihan tosi kiva! Ja sitten, lopulta kun pääsin sänkyyn, tuli tietenkin kisulta löysä kakka, jota se sitten paniikissa alkoi pyyhkiä pepustaan räsymattoon ja parkettiin. Kannattaako ihan oikeasti syödä niitä maman orvokkeja siellä parvekkeella.

MUTTA, lopulta koitti onneksi aamu, liian kalliit lentokenttäsmoothiet ja lopulta Kööpenhamina. Olimme täällä jo yhdeksältä paikallista aikaa, joten saimme käytännössä katsoen ihan kokonaisen päivän seikkailulle.

En ala enempää eritellä näitä kuvia. Sanon vaan, että täällä on hurjan nättiä, mutta jotenkin sellaista roskaisempaa ja varomattomampaa kuin Helsingissä. Kaikki pyöräilevät täällä, mutta kukaan ei ilmeisestikään ole kertonut köpisläisille pyöräilykypäristä.

Parasta tähän mennessä on ollut meri, värit, Søstrene Grenes (uusi taivaani) ja Kafe Kysin kana-avokadosalaatti. Nyt unille, on kyllä ikävä Tuutsua.
 

3 kommenttia

 1. voi näyttää kivalle :-)
  ja wau mitkä pullon kaulat ! onko noissa yhä juomiskelpoista juotavaa :-D

  VastaaPoista
 2. Huh, matkakuume iskee ja kovaa. Kööpenhamina on ihana paikka. Kesäiloja! Tuija

  VastaaPoista
 3. Mietin että miten tuo Søstrene Grenes kuulostaa niin tutulta, kunnes hoksasin että norjalainen kirjekaverini on joskus puhunut merkistä ja tainnut lähettää jotain klemmareitakin kyseisestä kaupasta! Taitaapi olla siis aika suosittu ketju kyseessä :-) Köpis näyttää ihanalta!

  VastaaPoista