kiireestä köpikseen

tiistai 9. kesäkuuta 2015

Harmittaa tämä hidas postaustahti ihan vietävästi. Olen ollut aamut kesäyliopiston verotus-kurssilla, ja vaikka olen tykännytkin siitä kovasti niin en kyllä oikein ole jaksanut tehdä mitään sitten enää iltapäivällä tai illalla. Mutta! Olen tosi ylpeä, että olen jaksanut käydä siellä ja ennen kaikkea myös keskittyä, edes vähän. Sain myöskin viime viikolla hyvät pisteet markkinoinnin perusteiden ensimmäisistä viikkotehtävistä, siitäkin olen hyvin iloinen.

Verotus-kurssi loppuu jo nyt torstaina tenttiin, ja sitten perjantaiaamuna aikaisin lähdemme tosiaan sinne Kööpenhaminaan. Emme oikein ole osanneet suunnitella reissua oikein mitenkään, koska koko palkinto tuli niin äkkiä ja yllättäen. Pinterestistä olemme katselleet Köpis-kuvia ja todenneet, että koska kaikkialla siellä tuntuu olevan värejä, katuruokaa, designia ja vihreyttä, niin päätön seikkailu joko kävellen tai pyörien kanssa taitaa tässä tapauksessa olla paras vaihtoehto!

Tässä kuvia omenoista (sanoin etten laihduttaisi, mutta siihen tämä kesä nyt kuitenkin on menossa + #100päivääilmansokeria on edelleen vahvasti menossa!), kasveista ja tuosta hassusta kisusta.

Elämä on ihan hyvä.

2 kommenttia

  1. Ihana kisuli. :) Olisikiva nähdä Tuutsusta myös videokuvaa joskus. Ja voisiko sen teijän Köpis-matkan voittaneen kuvan nähdä? Videosta ei saanut kauheasti selvää. Hauskaa matkaa!

    VastaaPoista
  2. Niin ihana kisu. Niin ihana sinä. Toivottavasti teidän Kööpenhaminan-matkasta tulee supermahtava!

    VastaaPoista