uuden vuoden ajatuksia

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

En uskalla tehdä lupauksia, mutta osaan ajatella ja pohdiskella.

1. En muista luinko tänä vuonna yhtäkään kirjaa, ilmeisestikään en. Aloitin kyllä jossain vaiheessa ostamani Looking for Alaskan, mutta olin aivan liian itkukurkku jatkaakseni puoli välin yli. Ajatukseni on siis lukea ainakin yksi kirja ihan loppuun asti.

2. Joskus joku kauempana asuva ystävä kysyy, että miltä se kirjastopoika oikein näyttää. Se, ettei minulla ole oikeastaan ainoatakaan kuvaa hänestä, meistä ja meidän elämästä, saa minut ajattelemaan, että ensi vuonna otan kuvia myös asioista, joista en aio blogata.

3. Mietin nykyään aivan liikaa pieniä kisuvauvoja. Käyn joka päivä Hesyn sivuilla. Ajatuksemme on pelastaa pieni kisu.

4. Olen hyvä leipoja. Haluaisin olla myös hyvä ruuanlaittaja. Koin hiljattain suuria ilontunteita kun sain kasarin pohjalle syntymään pätevän ruskean kastikkeen. Ajatukseni on siis kokata enemmän, jotta saan hymyillä useamminkin ruokaa laittaessa.

5. Minun suuri unelmani on jo pidempään ollut toteuttaa oma postikorttisarja. En ole mikään piirtäjä, mutta minulla onkin visioni omista yksinkertaisista korteista. Painattaisin ihan pienen erän, pakkaisin kauniisti ja manipuloisin teidät ostamaan ne. Sitten minulla olisi tietenkin maailman söpöin pieni koju joskus jossain markkinoilla ja olisin ihan supersöpö myyjätyttö, joka tarjoilisi itse tehtyjä vaahtokarkkeja siinä myyntipöydän kulmalla.

+ Haluaisin myös vlogata, mutta se on varmaankin vain ajatus, jonka annan mennä ajan myötä ohi.

5 kommenttia

 1. oooh, joo vloggaa! mäkin haluaisin mutta käytän tekosyynä sitä ettei mun kameralla voi kuvata videoita...

  ps. lue looking for alaska loppuun!! >:-(

  VastaaPoista
 2. Ostaisin sen postikorttisarjan sieltä söpöstä kojustasi mielelläni <3

  VastaaPoista
 3. Toi 5. kohta kuulostaa ihanalta :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki kuulostaa tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Hienoja ideoita! Omista postikorteista haaveilen minäkin. Blogin jo uskalsinkin julkaista, vaikka keskenkasvuisena ja haparoivia askelia ottavana. ;) tuikku

  VastaaPoista