luettavaksi nuhaisella äänellä

lauantai 7. joulukuuta 2013Piti kirjoittaa Cafe Mutterista ylistäviä sanoja, mutta jaksoin avata vain yhden kuvan Gimpiin - olkoon tämä nyt kuvituksena näille kuulumisille ja katsellaan loput kuvat myöhemmin.

Keuhkoputkentulehdus iski minut sängyn pohjalle, ja olen tehnyt kuumehouruissa hämmentäviä asioita ja ollut ihan pihalla viikonpäivistä ja kellonajoista. Kirjastopoika on voidellut minulle voileipiä ja tuonut mehua kun olen mumissut peiton suojista vähänkin. Eilen jaksoin onneksi jo vähän kutoakin joululahjasukkia ja heitin työn vain kerran päin seinää.

Poika lähti töihin, joten minä pelaan sohvalla Hay Dayta, ja selaan nettikauppoja löytääkseni ideoita veljen lahjoihin. Olemme siskoni kanssa niin samanlaisia, että hänen kohdallaan voin vaan kierrellä kauppoja, ja ostaa niitä juttuja, joita itsekin rakastaisin, mutta miten syventyä 18-vuotiaan nörttipojan mielenmaisemaan? Lähetin sille syntymäpäivälahjaksi 24 vaniljakokistölkkiä, minkä myötä olen ikuisesti rakastettu, mutten varmasti lähde raahaamaan limonaatia aatonaaton iltana täydessä junassa Turkuun.

Nyt yritän selvittää tukkani ja kieriä Lidlin pakastepitsaosastolle.

En taatusti ala kokkaamaan mitään haasteellisempaa nyt. Käperryn ruuan, Hesarin, internetin ja nenäliinojen kanssa peiton katselemaan lumisadetta. Kuulostipa hohdokkaalta, mutta ei.

3 kommenttia

 1. Hieman ehkä harmittaa etten ehtinytkään Mutteriin, se oli varmasti ihanin.

  Oon aivan liian koukuttunut Hay Dayhin ja harmittaa, kun en malttaisi odottaa juttujen valmistumista!

  Mää en tiedä mitä antaisin lahjaksi omalle runopojalle. Tai on mulla jo yksi superihana lahja, mutta se on vasta matkalla kaukaisista maista. Toivottavasti ehtii jouluaatoksi.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti siellä on jo parannuttu!

  Kävin Mutterissa ensimmäistä kertaa tällä viikolla, vaikka työpaikkani on lähellä, sillan toisella puolella. Ihana paikka! Pitää tehdä sinne ehdottomasti kahvipaussikäyntejä vähän useammin!

  VastaaPoista