where the magic will happen

maanantai 4. marraskuuta 2013

Uudessa kodissa on vihdoinkin tilaa kirjoituspöydälle!

Sain viimeinkin niin pitkään kaipaamani tilan, jossa keskittyä blogeiluun ja askarteluun - päätön dataaminen suoritetaan edelleenkin sohvalla ja sängyllä, mutta kun oikeasti haluaa keskittyä, on siihen nyt mahdollisuus. Olen järjestellyt askartelujuttuja, ja tekisi niin mieli taas kirjoitella kirjeitä. Lähtisipä Posti sponsoroimaan blogiani postimerkein. Olisin oiva lähettiläs!
Tässä on kirjastopojan omin käsin alakoulussa tekemä hiiri-kirjapaino.Tässä on lempilehteni. Minua tosin ärsyttää suunnattomasti tuon ensimmäisen sydämen loppuminen kesken kun tuossa numerossa 13 ei ollutkaan kuviolle jatkoa - miksei?

Tässä on tuliainen Helmiltä Koreasta, piu piu se on söpö.6 kommenttia

 1. Hei, kannattaahan sitä kysyä Postilta että haluaisko lähettää sulle merkkejä. Muistan nimittäin yhden blogin jossa viime talvena oli saatu Postilta omakuvamerkkejä bloginäkyvyyttä vastaan! ;)

  VastaaPoista
 2. Äää mie en pärjäis ilman kirjoitus/askartelu/datailupöytää! Onnittelut siis omastasi. Mikä lehti toi muuten on?

  VastaaPoista
 3. oon ite tässä mietiskelly omasta pöydästä eroon pääsemisellä kun asun vielä porukoilla ja sen päälle vaan kertyy kaikki turha roina + saisin siihen lukutuolin. Tosin se on just sen kokoinen että sais keittiön pöydäksi kun muutan omilleni joten nyt taitaa kumminkin vaan jäädä tonne ja lukutuoli unelmiin. En vaan oo pöytäihminen, aina oon askarrellut lattialla.

  VastaaPoista
 4. Harjun paperi on ihana kauppa! :>

  VastaaPoista
 5. Joks te erositteb vai missä oikein olet

  VastaaPoista