helsinkikerhon torstaiseikkailu

maanantai 25. marraskuuta 2013
Viime torstaina helsinkikerho suunnisti Oulunkylän Lankamaailmaan. Ensimmäisessä kuvassa valikoidaan lankoja söpön vauvan joululahjasukkiin - muiden kasseihin sujahti muun muassa merinovillaa, isoja puikkoja ja omaan kettureppuuni välineet yläastemuistoihin ristipistotöiden äärelle.

Ogelin kauppakeskus oli vielä karumpi kuin bussilla ohi kulkiessani se on näyttänyt. Picnic oli menossa kiinni kuudelta, joten hurautimme junalla vielä keskustan Kawaan.


Söpöt olivat puitteet, mutta ei vaan kerta kaikkiaan sytyttänyt. Sisällä oli jostakin syystä ihan tajuttoman kuuma ja tunkkainen ilma - jokaisen naama punotti, eikä vartin jälkeen jaksanut enää puhua saati hymyillä.

Kawa ei ollut minun kahvilani, sen takasi kornit sisustustarrat ja beiget seinät. Pöydässämme kuitenkin syötiin äärimmäisen hyvän näköinen salaattiannos, ja uskallankin veikata Kawan viehätyksen piilevän juuri salaateissa.

Olen joskus miettinyt, että vessa kertoo kahvilasta paljon.
Täällä oli Lidlin käsisaippuaa.

4 kommenttia

 1. Hei, saisinko lainata banneriasi blogiini, kun olen tekemäsää lemppariblogini postausta?

  -Maija

  VastaaPoista
 2. Lotta voin tulla seuraksi!

  Maya, tietenkin!

  VastaaPoista
 3. Hauskaa, näin tuon yhdessä kuvassa puhelintaan näppäilevän tytön metrossa just pari päivää sitten ja käytän metroa sen muutaman kerran vuodessa. Ehkä Helsinki ei olekaan niin iso paikka!

  VastaaPoista
 4. Helsinki on niin pieni paikka, kymmenessä vuodessa tuli olo että piti moikata jo kaikille vastaantulijoille. :) tuo Kawa on yhden entisen opiskelijatutun kahvila, kiva kuulla postaus siitä. Kannattaa antaa suoraakin palautetta, tuo ilmanvaihto luulisi olevan korjattavissa. Itse en ole vielä edes käynyt. Lankamaailmassakin pitäisi käydä.

  VastaaPoista