helsinki-seikkailua

lauantai 16. marraskuuta 2013

Joku jo ehti kyselemään, että ollaanko kirjastopojan kanssa erottu kun ei ole kuulunut mitään. Ei olla.

Sen sijaan ollaan pelattu taas vähän Minecraftia, kokattu makaroonilaatikkoa ja tuhottu Lidlin kahden kilon satsumapusseja. Heräämme joka aamu viideltä töihin ja kouluun, eikä olla edes keskiviikkoisin jaksettu valvoa Hyviin ja huonoihin uutisiin asti.

Helmi oli meillä yökylässä, ja seikkailimme eilen Granitissa ja Kruununhaassa, tänään vielä Pinossa ja Mokossa ennen kuin Helmi lähti toiselle sohvalle. Eilen oli kamera kotona, joten tässä kuvia puhelimesta. Pinosta ja Mokosta enempi juttua sitten ensi viikolla!

Aion kyllä ryhdistäytyä bloggaajana kun uudenlainen arki alkaa pian tulla tutummaksi, ja väsymys helpottaa. Lisäksi Helmin kanssa seikkailu innosti etsimään lisää uusia juttuja ja paikkoja koettavaksi - me vaan olemme kirjastopojan kanssa melkoisia kotihiiriä, eikä pitkän työ- ja koulupäivän jälkeen viitsitä lähteä lähi-Lidliä pidemmälle.


3 kommenttia

 1. IHANA tää blogin uus ulkonäkö :---)

  VastaaPoista
 2. Suukoja , en minä oikeasti tarkoittanut sitä eroa, kunhan piruilin kun ajattelin että teidän sielunkumppanuus tuntuu olevan sillä tasolla että uskaltaakin. Tai mistäminä tiedän, vaikutat onnelliselta

  VastaaPoista
 3. eikö ookkin!

  tiedän ettei kukaan nyt oikeasti eroa tarkoita! :) ja ollaan me sielunkumppaneita, kyllä.

  VastaaPoista