siis sä oot niin lifestyle

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013Tämä poika täytti vuosia, ja tämä poika täyttää vuosia. Tarvittiin siis myös tuplasti hienompi lahja!

Ensin löytyi Anton & Anton -lettujauhot ja -mansikkahillo heidän Kruununhaan ruokakaupastaan - miten ihastuttava paikka! Kun lettukestien perusteet olivat paperikassissa, oli mietittävä mitä muuta onnistuneeseen juhlaan tarvitaan. Vastaus on bloggaajalle helppo: raidallisia paperipillejä tietenkin, suunnaksi siis Pino.

Täydellinen kori löytyi kirpparilta. Siihen oli helppo pakata mukaan vielä Laitilan mansikkalimut, ja litra kotikodin metsistä rakkaudella poimittuja mustikoita. Pakasterasiasta tuli nätti raaskittuani luopua pitsiliinakokoelmani yhdestä osasta. Sidoin sen kiinni keltaisella puuvillanauhalla.

Värit sitoutuivat yhteen pienen pienellä kukkakimpulla, jonka keltaiset tienvarsikukat ovat Hirvensalosta, pinkit neilikat omasta maljakosta ja vihreät lehdet Lidlin krysanteemikimpusta napattu (kotonani oli maljakossa siis, en kaupassa napsinut saksien kanssa). Mukaan vielä vähän harsokukkaa, joka on kuivunut maljakkoon jo viime talvena.

Äidin mielestä oli hölmöä muuttaa kuivunut kukanvarsi uuteen kotiin.

Minusta ei.

5 kommenttia

 1. Aivan ihana!! Olisiko sulla kiinnostusta vinkata myös jotain kivoja tuparilahjaideoita, en millään keksi mitään ystävälle viemiseksi :< Tosin ei ole Turun kaupat käytettävissä, mutta kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä tupareihin on kiva viedä jotain kotijuttuja, mutta vähän parempina versioina! käy vaikkapa ruohonjuuressa tai muussa vastaavassa katselemassa, minä olen esimerkiksi tykännyt ihan hirveästi tästä https://www.hyvinvoinnin.fi/mummi-ja-mina-siivoussuihke-polkkakarkki

   jos taas haluaisit viedä jotakin syötävää, valitse taas se luomumpi ja nätimmin pakattu. kiva pakkaus ei tarvitse päällensä kuin jonkin nauhan ja söpön kortin. ja näitä kivoja pakkauksia löytää onneksi nykyään jo cittareistakin, vähän kun jaksaa etsiä!

   ja takuuvarma hymyn herättäjä on aina kukkakimppu. käy oikeassa kukkakaupassa ja vaadi muutamastakin leikkokukasta nätti kimppu! tai vaihtoehtoisesti säästä kukissa, hanki ne cittarista, ja nappaa kirpparilta mukaasi jokin maljakko tai lasipullo. iske kukat valmiiksi maljakkoon, taas joku nauha vielä ympärille että saat kortin kiinni.

   älä vie roskaa, vie jotain jota voi käyttää.

   Poista
 2. Voi kunpa joku antaisi minulle myös noin ihanan lahjan!

  VastaaPoista
 3. Hei oli ihan pakko kysyä kun, tuohon lahjaan laitoit lappusen että "mustikka, maskusta" niin mistä sitä nauhaa saa johon sitä tekstiä saa sillälailla painettua. Kun en tiedä mistä lähtisin etsimään. c: jos viitsisit sailaisuuden paljastaa olisin kovin hyvilläni.
  -Jenna

  VastaaPoista