onnesta

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013Reilun kaupan terttuneilikat ovat edelleenkin onnellisuutta aiheuttavia asioita, jotka maksavat viisi euroa -listan kärkipäässä.

Onnellisuutta ei kuitenkaan lisää kokonaisen viikon mittainen sairasloma, jolle lääkäri ei edes osannut antaa kunnon syytä. En kuulemma kuitenkaan ole työkunnossa, joten levätään nyt sitten. Ja oikeassahan tohtori on, parempi rauhoittua nyt viikon kuin kohta olla koko syksyn työkyvyttömänä.

Viikonloppuna odottaa ystävien juhlat. Olen nähnyt kateellisia päiväunia Henriikan lyhtyjuhlista, joten hyvä päästä oikeasti vähän nauramaan sellaista epätäydellisen täydellistä kaunista naurua ihmisten kanssa. Ja niin, juhlapojat, ei mitään paineita nyt näistä sanoista.

4 kommenttia

 1. Neilikat näyttää somalta, samoin maljakot. Minä just tuunailin yhen (vodka)pullon uuteen uskoon kukkamaljakkokäyttöön, mut ainoo kukka, joka kotoolta löyty oli jo vähän nuupahtanut ruusu täysin kuihtuneesta kimpusta. Pitäisi varmaan hankkia uusia kukkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kukat on elämässä tärkeitä! ja niitä voi ostaa vaikka vaan yhden budjetti-viikkoina hihi.

   Poista
 2. Voi. Toivottavasti paranet pian.

  Ja toisinaan saa olla vähän surullinenkin, mutta toivottaavasti sua ei itketä viikonlopun juhlissa. Sun elämähän on yhtä kauneutta. Sitä pitää vaan osata sulkea epäolennainen ulkopuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tänään jaksoin jo liikkua kaupungille jihuu!!!

   yritän olla itkemättä, lupaan lupaan lupaan

   Poista