upeaa

perjantai 7. syyskuuta 2012

Olen kirjastolla, luin juuri miehestä, joka yrittää vangita yhden tietyn salaman hetken kameraansa. Huippuunsa viritetty kamera otti enemmän kuvia sekunnissa kuin ikinä voisi arvioida, mutta silti se yksi miehen metsästämä kuva antaa edelleen odottaa itseään. Eikä tämä aio luovuttaa - minusta se oli upeaa.

Sitten luin sisustushömppätarinoita Country Livingistä, katselin ulos sisäpihalle, jolla asuva leijonankeltainen, aivan valtavan kokoinen, peltilehmä saa minut edelleen hämmentymään. Olin täällä silloin, kun sitä pystytettiin. Kaikki, minä mukaan lukien, olivat ihan ihmeissään. Sekin oli minusta upeaa.

Sitten suloinen hippipoika kauppasi minulle keksejä. En tiedä olisinko uskaltanut syödä niitä, mutta olisin silti halunnut ostaa. Mutta minulla oli vain 15 senttiä käteisenä, enkä halunnut viedä suklaakeksiä siihen hintaan. En edelleenkään tiedä mitä tuo poika ajoi tempauksellaan takaa, mutta oli se mitä tahansa, se oli minusta upeaa.

Nyt aion siirtyä selailemaan koti- ja ruokalehtiä. Pinterest on ihana, mutta välillä vaan on päiviä, jolloin pitää saada Kotivinkki käsiinsä. Minä yritän löytää teille teini-Jeminan ylistyskirjeen sille lehdelle ja Roope Lipastille, vähän kylläkin pelottaa, että mitäköhän muuta siellä sähköpostin kätköissä tulee vastaan. Mutta oodi nyt kuitenkin sille, että minulla on niin pitkältä ajalta elämääni tallennettuna. Koska minun mielestäni minun elämäni on upeaa.

10 kommenttia

 1. Keksikauppias oli satavarmasti hare krishna, kierosti vetoavat ihmisiin ja myy kaikkea hömppää: kookospalleroita, keksejä, joskus kirjojakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no minuun kyllä ehdottomasti vetoaa kun minua kutsutaan suloiseksi ihmiseksi :---D

   aww

   Poista
 2. Roope Lipasti ja Kotivinkki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en olisi ikinä uskonut että löytyy tälläisiä samanlaisia kotivinkki-rakastajia. ooooooh maailma

   Poista
 3. minunkin on nyt pakko kommentoida samalla lailla, kotivinkki ja roope lipasti!!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, että joku kirjoittaa postauksen upeudesta. Upeaa kerrassaan. Sait meikän hymyilemään.

  VastaaPoista
 5. Meinasinpa kans sanoa, että keksimyyjä oli varmasti hare krishna. Ostin keksejä kerran, hyviä olivat, mut meni maku niiden myyjään, joka sanoi, että heidän myymiltään cd-levyiltä löytyy ihan mitä musiikkityyliä vaan, kannattaa ostaa! Ihmeellistä kaupustelua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joitain voisi kyllä ehdottomasti ärsyttää tuollainen kaupustelu. luulen että ne sai aika äkkiä lähteä siitä kirjaston aulasta muualle kekseinensä kanssa.

   Poista
 6. Olipa onni, että eksyin johonkin vuoden vanhaan postaukseesi, sillä Kotivinkki ja erityisesti Roope Lipasti ovat <3 Saatoin itse eilen kertoa blogissa, että Roope Lipasti on täydellinen, mutta en todellakaan olisi uskonut törmääväni samaan havaintoon missään muualla. Ihmettelen.

  Ja tiedoksi sekin, että tämä blogi on niin tavattoman söpö! Sekin on upeaa, vaikka vielä vuoden jälkeen. :D

  VastaaPoista