JOULU ON TÄÄLLÄ

tiistai 11. syyskuuta 2012

Se on täällä, bloggaajan joulu.(Tiedättehän tämän bloggaajan syndrooman: kesällä haaveillaan syysneuleista, ja talvella koostetaan rantamekkokollaaseja. )

Kaikki alkoi tästä Gantin puuvillaisesta neuleesta, jonka löysin kirpputorilta. Se on jouluinen, eli täydellinen. Sitten tuli tuikut, ja Michael Buble -soittolistalta alkoi vahingossa soida All I Want For Christmas Is You. Ja Emilin matematiikkapajalla kajahti soimaan Antti Tuisku joulusanoineen - on kaiketi mainittava että se oli Johannan (tee paluu blogimaailmaan, pliis!!!) soittolista.

Viime vuodelta nostettakoon ainakin tämä joululaulupostaus. Kurtin ja Blainen Christmas Special on myös tuleva klassikko, katso vaikka tämä Let It Snow.

Ja sitten on tietenkin tämä herra...


11 kommenttia

 1. mäkin olen alkanut miettiä jo ihan vakavasti mitä toivon joululahjaksi !

  VastaaPoista
 2. johanna takaisin!!!! ja moni muukin. voisin tehdä takaisin blogimaailmaan -listan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tee! minäkin kaipaan ihmisiä, mutta Johannaa erityisesti. onneksi olemme ystäviä!

   Poista
 3. mä järkytyin tästä postauksesta koska rakastan syksyä ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkin rakastan syksyä mutta koskaan ei ole huono aika joulufiilistelylle :>>

   Poista
 4. miekin oon jo kuunnellu joululauluja! mutta muilta osin en oo vielä uskaltanu aloittaa joulufiilistelyä, ehkä sitten lokakuussa? ja niin, neuleesi on aika ihana :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikö olekin oiva neule! olen ihan rakastunut siihen, niin lämpöisä on. sain eilen kirjeesi, yritän vastata jo tänään :)))

   Poista
 5. ää, ihana tuo sinun postikorttiseinäsi! ja villapaita myös!

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen kuunnellut joululauluja monena päivänä jo. :-) <3

  VastaaPoista
 7. Katselin eilen ahdistavaa elokuvaa ja tuumin, että täytyy katsoa jotain söpöä ja kivaa ennen nukkumaan menoa, niin klikkasin sitten blogiisi ja tämä postaus oli juuri sitä, mitä kaipasin. Kiitos! Lankakaupassa työskennellessä tulee töiden ohessa fiilisteltyä sitä, mitä voisi tehdä toisille joululahjaksi ja osa asiakkaistakin on jo tietty sillä mielellä liikkeellä ("täytyy aloittaa ajoissa, jos meinaa itse tehdä").

  VastaaPoista