oodi leijonankeltaiselle takille

lauantai 1. syyskuuta 2012


Sijoitin tarjouksessa olleeseen kameranjalkaan, ja sain aikaiseksi kohtuullisen laadukkaan kuvan. Oli jo aikakin, hehe. Iskin päälle samat vaatteet kuin eilisessä versiossa, käytin kovasti harjoittelemaani bloggaajaposeerausta ja niin minulla oli kuva minusta onnellisena.

Onni syntyy uusista ihmisistä, keltaisesta takista ja Scandinavian Music Groupin keikasta. Äiti tosin oli raportoinut Evelle, että Jemina menee niitä skandinavi hunksei kattomaan.

Haluan kaiketi poistaa eilisen postauksen joten liitän tähän eiliset selostukset:

Sannin innoittamana olin tänään aamulla kello kymmenen Kopkolmion H&M:n ovella, valmiina juoksemaan tätä takkia kohti. Halusin olla varma, että jos sieltä vielä löytyy tämä, niin se on sitten minun. Ja se on!

Salaisuus tässä on se, että tämä on poikien osastolta, kokoa 170. Se on keltainen, puuvillaa ja maailman ihanin. Ja se maksoi 29,95 euroa. Einolle jo hehkutin, että naisten osastolla tämä olisi maksanut tuplasti enemmän ja ollut jotain kaameaa polyesteria.

Huivi on Marimekon, tosin löytänyt tiensä minun luokseni kirpputorilta. Laukku on äidin kirppislöytö parin viikon takaa. Taannoin selitin jollekin kuinka äiti on aina tuonut minulle ja Evelle kaikenlaista kirpputoreilta. Keskustelun toinen osapuoli nauroi, että jotain hirveitä juttuja joita vihaatte vai.

Onnellisesti sain sanoa, että ei, minun äitini tietää täsmälleen mistä minä pidän.

5 kommenttia

 1. Huiman mainio takki ja kengät myös! Jännityksellä odottelen koska suhun törmäät kun ymmärtääkseni asut ihan jossain mun hollilla tässä kupittaanpuiston vieressä..eksotiikkaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tunnistanet varmaan nuo punaiset kukat sitten!
   sano moi sitten kun törmäät, paitsi jos olet murhaaja hiippari

   Poista
 2. sun pitää ehdottomasti alkaa ottamaan asukuvia paljon lisää, just ihania sun vaatteet!!!!

  VastaaPoista
 3. Oij! Olet ehdottomasti kyllä uusi tyyli-idolini (jahka pääsen ainakin lähemmäs tavoitettani).

  VastaaPoista
 4. Vähänkö alan stalkkaamaan lasten(ja erityisesti poikien!)vaateosastot tämän jälkeen! Kun oon aina miettinyt sitä että miksi oi miksi miesten vaatteet tuntuu järjestään olevan a)halvempia ja b)järkevämpiä materiaaleja kuin naisten, ja surkutellut sitä että ne on liian suuria. Poikienvaateosastolle siis matka käy! (Sielä mitä ilmeisimmin löytyy muutakin kuin Turtles-printipaitoja. :D)

  VastaaPoista