miten kirjoittaa kivoja kirjeitä

tiistai 27. joulukuuta 2011Kirjoita ihan hassuja juttuja, ja lähetä ne ympäri maailmaa. Postcrossatessa on minusta järkevää liittää kirjeeseen myös se postikortti, koska se on sen harrastuksen ydin, ja osalle vastaanottajista se on se tärkein juttu.

Kirjeestä tulee melkoisen kiva kun sen postittaa sellofaaniin käärittynä tai sellofaanipussissa. Pakkaa silloin kunnolla, käytä teippiä ja tarroja! Ensimmäisen kuvan pussissa on mukana kortti, pitkä kirje onnellisuudesta, askartelutarvikkeita ihan vähän ja perhoskiiltokuvia. Toisessa kuvassa on pahville kirjoitettu kirje, ihan normikopiopaperi ei ehkä toimisi sellofaanikuoressa, ei ainakaan ilman jotain tukipahvia. Kolmannessa kuvassa on edellinen kirje pussissa postikorttinsa kanssa. Päälle vielä Priority-tarrat, postimerkki ja osoite.

Jos jotakin innostaisi kirje, vinkatkaa ihmeessä sähköpostiin! Vastapalveluksena voit vastaavasti tehdä minun postilaatikkoni iloiseksi, hihi.

6 kommenttia

 1. kuullostaa kivalta ja oon jo vaikka kuinka kauan miettiny alottavani tollasen. :D Onko ton idea vaan lähetellä kaikkia kivoja juttuja toiselle vai isommalle ryhmälle? ja oks se silleen 'jatkuvaa'? miten mä pääsisin alkuun? ois kiva saada englannista kaveri.. c:

  VastaaPoista
 2. minä rrrrrrrakastan kirjeitä, oi ihanuutta,täytynee taas lähettää höpsöjä kirjeitä kavareille, vaikka se ehkä saakin heidät pitämään minua hiukan höpsönä :)

  VastaaPoista
 3. Postilaatikkoni kyllä ilostuisi kirjeestäsi..

  VastaaPoista
 4. Hei vaikuttaapa kivalta! Mä oon joskus kuullu postcrossingista mut kiinnostuin taas vähän lisää, täytyy ottaa selvää et miten toi toimii :---D Ja onpas kiva löytää muita turkulaisia blogeja tälleen iha vahingossa :>

  VastaaPoista
 5. kai oot osallistunu tähän? ;)

  http://www.iltasanomat.fi/asuminen/viela-tanaan-ehdit-osallistua-kilpailuun/art-1288438200889.html

  VastaaPoista
 6. Huomasin tämän sattumalta. Minä voin olla kirjetoverisi. Minä olen kiva.

  ingefeara@gmail.com

  VastaaPoista