joulupäivitystä

sunnuntai 18. joulukuuta 2011Hei rakkaat,
minulla on ollut vähän kiireistä. Tuntuu hassulta nyt kun kerrankin olisi jotain mistä ihan oikeasti kertoa ja postata, niin sitten en olekaan viitsinyt. Näin tämä elämä siis toimii.Maija oli meillä yhden yön. Saatoimme ihan vähän kiertää söpöjä turkukauppoja, ja syödä sipsejä. Eilen olin työystävätyttöjen kanssa syömässä Rantakertussa, ja vähän myös ehkä söpösti baareilemassa. Oli kiva paikka niin ei ahdistanut. Taittelin kuiteista origamilintuja, ja iPhonen kuplamuovinpoksutuspeli oli aika khuul juttu.Minä pidän paketoinnista. Eilen tein 168 pakettia töissä. Ja jatkoin hymyillen kotona. Seuraa Maijan ottamia kuvia aiheesta Jemina ja paketit.

Ihan pian on joulu !!! Minä ajattelin, että voisin jonkun ihan pienen jouluarvonnan keksiä kun olette olleet niin ihan parhaimpia kaikki. Palkintotoiveita?

4 kommenttia

 1. Ihanan jouluinen postaus! niin ja glee = rakkaus♥

  VastaaPoista
 2. "Olethan mussukka ja tilaat tiskiltä", aaw. :--)

  VastaaPoista
 3. oijoijoi ♥ tiiäkkö kun välillä mun joulumieli on tosi maassa (erityisesti tuon räntäloskaharmausyhyyn -takia) ja koska en saa tänä vuonna tehä melkein yhtään joululahjaa/-korttia siis paketoidakkaan ja kun me ei laiteta joulukuusta kotiin ja muutenkin. Niin sitten tulen tänne ja olen ihan oooooooooooh joulujoulujoulu ja laitan jonkun joululaulun soimaan ja pistän jouluvalot päälle. Niin sitten tulee kiva jouluolo. Kiitos siis ihanuudesta :) <3

  (PLUS GLEE ON EHKÄ MAAILMAN IHANINTA!!!!!)

  VastaaPoista
 4. Hih, arvo jotain pehmeää suloista, vaikkapa kerä kaunista lankaa. Ihana tämä joulukirjoituksesi!

  VastaaPoista