minun vuoteni 2011

perjantai 30. joulukuuta 2011

Minusta tuo otsikko kuvaa kaikessa yksinkertaisuudessaan tätä vuotta ihan parhaiten. Tämä oli kerta kaikkiaan minun vuoteni, minulla meni hyvin. Suvin blogista (huom, ihan huipuimpia blogeja, hmm ikinä) nappaan nyt nämä kysymykset, ja yritän saada tehtyä tästä hienon postauksen.

1. Miten vietit uudenvuoden 2010-2011?
Melko perinteikkäästi Teean kanssa täällä meillä. Muistaakseni rakettien katselua, höyrytettyä nakkeja, leffaa ja niin. Ja paistoimme tinaa. Paistinpannulla sulatimme.

2. Seurustelitko?
Minulla on ollut melko syvä suhde tämän tietokoneen kanssa. Mutta siis en kyllä. Alkuvuodesta olin todella todella todella ihastunut yhteen poikaan, ja sen jälkeen olen keskittynyt bongailemaan kirjastopoikia ilman suurempia päämääriä.3. Kävitkö ulkomailla?
Oi että kyllä. Ihan silloin tammikuussa olimme fysiikkaryhmän kanssa Sveitsissä katselemassa Cerniä, ja Alppeja. Ja minä vähän menin sitten rakastumaan sikäläiseen elämään, ja lähdin sinne uudestaan au paireilemaan. Vietin ihan mahtavimmat kaksi kuukautta, harmitti tulla takaisin, mutta näin myöhemmin sitä taas näkee mitä hyvää siitäkin seurasi.

Sveitsin lisäksi pyörin siis Ranskassa, ja Köpiksen lentokentällä. Johon rakastuin myös.

4. Oliko sinulla kesätyö?
Olin yhden viikonlopun tivoli-ihmisenä, hihi.

5. Mikä oli suurin saavutuksesi tänä vuonna?
Selvisin kirjoituksista paniikkihäiriöstä ja yleisestä pahasta olosta huolimatta. Olen myös ihan tajuttoman ylpeä siitä, että jaksoin niinkin kovasti lukea valtio-opin pääsykoekirjoja, vaikken sitten ihan parhaasti onnistunutkaan.Tämä vuosi oli kyllä muutenkin melkoista saavutusten juhlaa minulle! Yhtäkkiä lähdin kotoa Sveitsiin. En ollut aikaisemmin ollut poissa kotoa viikkoakaan, ulkomailla asumisesta puhumattakaan. Silti minä vaan lähdin, ja pärjäsin. Se oli jotain ihan mieletöntä.

6. Mihin petyit?
Ensi vuonna haluaisin rakastua, päästä sisään yhteiskuntatieteelliseen ja antaa kaikkeni kulttuuripääkaupungille. Olisi myös kiva, että hiukseni kasvaisivat, ja saisin tehtyä hienon nutturan.

En rakastunut, yhteiskuntatieteellinen jäi pisteiden päähän ja kulttuuripääkaupunkivuosi oli minun mielestäni ihan naurettava. Voisin kirjoittaa kirjan aiheesta mitä itse tekisin toisin.Hiukset kasvoivat kyllä, joten 25% tavotteista tavotteista saavutettu.

7. Paras muisto kaikista?
Olisi niin monta, mutta sanon yhden maanantai-illan Paulin ja Beckyn luona Nyonissa. Me vain söimme poppareita tyttöjen kanssa, ja katselimme tyttöjen kanssa ihan hölmöjä eläinvideoita Youtubesta. Silloin olin ihan valtavan onnellinen.

8. Paras vaate jonka löysit?


JC:n vihreä parkatakki on ollut melkoisen ahkerassa käytössä. Yhdistettynä kuuluisaan keltaiseen huiviin tietenkin.

9. Lempivaatteesi?


10. Hankitko uutta tatuointia?
En :((.

11. Muuttiko naapuriin uusi tyyppi/muutitko itse?
Ooh muutin Sveitsiin, khuul.

12. Oletko tutustunut kokonaan uuteen ihmiseen?
Tuntuu, että kaikki nykyään parhaat ystävät ovat ilmestyneet elämääni vuoden sisään. Lukiosta poispääseminen auttoi tähän melko lailla. Rakastin olla sielläkin, mutta sanottakoon, että olin kyllä vähän outolintu siellä, ei siitä mihinkään pääse.

Tammikuussa tapasin toisia outolintuja kun Emil tuli minun elämääni, ja veti yhden Johannan mukanaan siinä samantien. Sitten tuli kevät ja valmennuskurssin myötä yksi todella hämmentävä lahtelainen tuli polkkatukkansa, huulipunansa ja ajatustensa kanssa pelastamaan minua. (Puhun siis Riinasta.)

Syksyllä tapasin ihan vaan muutaman uuden ihmisen, rakkaimmiksi tulivat tietenkin Pilvi, Anni ja Katja, joiden kanssa pyörimme Ranskassa maalaistoreilla ja söimme sunnuntaiaamiaisia Starbucksissa.Sitten aloitin täällä joulupaketointihommat Wiklundilla, ja olin marraskuun 9. päivän aamuna puoli yhdeksän maissa yksi punatakkinen tyttö istui S-Marketin aulassa. Ei ollut ihan heti menoa, mutta viiden minuutin päästä kyllä. Tiina on maailman ihanimpia tyttöjä oikeasti, ja se kumma kyllä tykkää minusta aika lailla myös. Puhelin on täynnä kuvia, joissa Tiina syö (lempipuuhamme tietenkin), joten jätän ne ehkä julkaisematta.

Ja olihan siellä töissä muutama muukin ihanuus, joita oikeasti tulee ihan todella iso ikävä! Plus täytyy muistaa kaikki te ihanat blogi-ihmiset. Iines olet ihana, Arttu olet ihana, Lotta olet ihana. Kaikki olette.

13. Mitkä olivat vuoden parhaat bileet?
Minun ja Maijan mäkkidatausbileet tietenkin.14. Mitkä olivat huonoimmat?
Minun ylioppilasjuhlat oli aika puuduttavat.

15. Mitä muistat vuodelta 2011?
Tiinan. Paniikkihäiriöstä eroonpääsemisen. Sveitsin. Onnen.16. Suloisinta mitä näit?
Kun isä itki minun vetäessä sen valkolakin päähäni. Ja kun isä itki kun lähdin kauas pois. Ja kun isä itki kun tulin takaisin.

17. Vuoden kaunein päivä?
Kun Kurt ja Blaine vihdoin saivat toisensa 15. päivä maaliskuuta. Pidän Gleestä.18. Teitkö itse vaatteita?
Ylppärimekon ompelin, ja kudoin ties mitä.

19. Paras koulumuisto?
Että se loppui.

20. Saitko jotain kauan odottamaasi?
Ostin Macbookin ylppärirahoilla, ja iPhonen joulupaketointirahoilla. Molemmat ovat suuresti rakastettuja.

21. Mitä teit hiuksillesi?
En oikein mitään, taisin toukokuussa käydä kampaajalla. Ehkä.

22. Hukkasitko tavaroitasi?
Rahat katosi tililtä oudosti.

23. Paras kenkäostoksesi tänä vuonna?
Suloiset viininpunaiset pikkukengät Helmin kirppispöydästä ja lyhytvartiset punaiset uudet Converset kirpparilta vitosella. Yhdet keltaiset saappaat jäi Nyonin kirpputorille, ja edelleen masentaa.

24. Mitä tv-ohjelmia seurasit?
Glee, How I Met Your Mother, Hart of Dixie, Greyn anatomia, Modern Family. Ja aika monta muutakin. Heartstrings!!!

25. Ajoitko kertaakaan ojaan/meinasitko?
En nyt ojaan saakka mutta.

26. Hankitko uutta puhelinta?
Ooh iPhoneni.

27. Lempikauppa?


Genevessä on sellainen täydellinen nörttikauppa, josta löytyy ihan kaikkea mitä voi tarvita tähän elämäntyyliin. Sieltä löytyi kirjat, leffat, musiikki, tietokoneet, Apple-osasto, valtavat määrät kaikkea fanitavaraa, kaikkea mahdollista elektroniikkaa. Oikeasti kaikkea mitä voi kuvitella. Muistaakseni viisi kerrosta täynnä pelkkää rakkautta. Haluan sinne nyt heti.

Genevessä oli muutenkin ihan kivoja kauppoja...

28. Kävitkö elokuvissa?
Joo paristi!

29. Tuliko kaamosmasennus?
Ei oikeastaan kun oli työt ja niin.

30. Mitä odotat vuodelta 2012?
Opiskelupaikkaa, ehkä omaa kotia, ulkomaita, uuden oppimista, keikkoja, ystäviä, Turkua, töitä. Hymyjä, unia ja ajatuksia. Yritän olla listaamatta kirjastopoikaa, mutta listaan silti. Kirjastopoikaa.

8 kommenttia

 1. sinulla tuntuu olleen ihana vuosi. minäkin tein tämän, muistaakseni kuinka ihana omani oli. i hope you don't mind :)

  VastaaPoista
 2. Yritän olla listaamatta kirjastopoikaa, mutta listaan silti. Kirjastopoikaa. <-- :'- ) olet sulo

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja olet listannut!

  Hei Jemina muuten, olis kiva kuulla mistä oletkaan ostanut nuo ihananihanat urbanearsin kuulokkeet? :) Mahdatko tietää, saako niitä mistään kaupoista, netistähän kyllä saa, mutta niin.. :)

  VastaaPoista
 4. Hei tota toi ordning&reda, onko toi kuva ulkomailta? Ainaki helsingissä toi kauppa on.=)

  VastaaPoista
 5. Isäsi mahtaa olla herttainen itkupilli :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ylihieno närhimuki!!

  (Näin sisältörikkaan kommentin sain muodostettua, anteeksi, mutta närhimukikuvan jälkeen en pystynyt enää ajattelemaan muuta kuin närhimukia.)

  VastaaPoista
 7. "lyhytvartiset punaiset uudet Converset kirpparilta vitosella" Sieltä Raision aika uudelta kirppikseltä? Koska katselin kerran joskus syksyllä siellä lyhytvartisia punaisia uusia converseja vitosella, mutta piruvie kun olivat liian pienet!! Ja kun kaks päivää siitä eteenpäin äiti yritti käydä sieltä ostamassa ne siskolle, niin joku kelmi oli jo ehtinyt nappaamaan ne!! :D

  VastaaPoista
 8. Ihana, symppis blogi.
  Tiedätkös, että toi ordning&reda on ruotsalaista designia ja niillä on espoossa liike, ja netissä kans :)

  http://webshop.ordning-reda.fi/shop.php

  VastaaPoista