maata näkyvissä -bloggarimiitti

torstai 13. lokakuuta 2011Tässä on kuva viime vuoden Maata näkyvissä -festareilta. Siellä on upeutta.

Upeutta on myös seuraava ehdotukseni, eräänlainen bloggarimiitti. Tiedän, että moni on tulossa, ja olisi ihan mahtavuutta tavata kaikkia ihania bloggareita. Meitä kuitenkin riittää, tiedättekös sitä !

Ajattelin, että kun minä ja Johanna kerran olemme täältä päin ja muutenkin siis äärimmäisen khuuleja ja aikaansaavia ihmisiä, niin me voisimme vähän niin kuin olla yhteenkokoajina ja järjestää asioita (=tehdä viidessä minuutissa hieno bloggarit tänne-kyltti ja syödä loppuilta suklaata). Siis jos tämä saisi yhtään kannatusta !

Voisin laittaa pystyyn Facebook-ryhmän, niin voitaisiin siellä sitten hymyillä etu- ja jälkikäteen. Ja idea ainakin minulla olisi, että saa joko pistäytyä tai sitten viettää koko viikonlopun yhdessä ! Minä ainakin kaipaan kavereita, joiden kanssa hytistä ulkona ennen kuin HK-areenan ovet aukeaa.

Jos kiinnostuit niin kerro ihmeessä nyt heti ! Voi tähän kommentoida tai sitten laittaa minulle sähköpostia. Ja ei saa yhtään masentua nyt vaikket itse blogaisikaan vaan keskityt vain seurailemiseen, olet ihan varmasti tervetullut !

5 kommenttia

 1. Hei, oon kiinnostunut, mut en oo vielä satavarma tuunko MFN:ään. Mutta jos tuun, niin haluaisin osallistua!

  VastaaPoista
 2. Ja hienosti kirjoitin vielä väärin.

  VastaaPoista
 3. oi mahtava ajatus! olen kyllä tulossa tällaiseen mukaan :)

  VastaaPoista
 4. hauska idea, kiinnostais ehdottomasti, itsekin kun olen täältä päin ja supercoool :D harmivaan kun ei noi maata näkyvissä päivät sulaudu mun aikatauluihin :( mut voin vilkutella perjantai-illalla hk:lle päin kun suuntaan siihen viereiseen taloon työhön !

  VastaaPoista
 5. Minäkin tykkään tosi paljon! Toivottavasti siellä nähdään :)

  VastaaPoista