tässä kuvassa olemme juuri heränneet herrani kanssa

lauantai 11. kesäkuuta 2011Tein uuden blogin, väsäsin ulkoasua monta tuntia ja ihastuin. Mutta enhän minä tätä voisi jättää, en minä vielä ole perillä maailmankaikkeudessa.

Kuvassa olen juuri herännyt, syön aamupalaksi tarjousirtokarkkeja ja testaan uutta kaukolaukaisintani. Sinisen patjan päällä on uusi ystäväni, muutamalla hassulla kolikolla kirpputorilta lunastettu Marimekon virkattu koira. On pelastanut jo monesti hädästä.

Lupaan olla postaamatta ihan hirveää määrää herra Bookista, mutta muutamat teidän pitää kyllä kestää. Tämä on ensimmäinen iso ostokseni ikinä, ja tuntuu niin loistavalta kun tämä on ikään kuin palkinto siitä työstä mitä tein lukion aikana.

Alan ommella herralle vaatteita. Onneksi hänellä on samanlainen maku kuin minulla.

Aloitan kelta-vihreä-ruudullisesta kankaasta, jonka löysin eilen lähikirpputorilta. Äiti sanoi, että he tekivät keskikoulussa ihan samasta kankaasta essut itselleen.

ps, huomaa ruskea pilvilakana

4 kommenttia

 1. voi Jemina! tuitui

  (tervehdin myös herra Bookia ja herra Koiraa. kerro terveisiä minulta)

  milloin uusi blogi avataan yleisölle?

  VastaaPoista
 2. uutta blogia ei avata !! kun meinasin aloittaa uuden tämän tilalle. mutta ymmärsinkin että tämä on kuitenkin niin kiva.

  VastaaPoista
 3. Hihiii, Johannallakin on MacBook ja hän jaksaa esitellä sen mahtavuusominaisuuksia minulle aina kun menen käymään heillä (mikä tapahtuu tätä nykyä lähes joka päivä : D)
  voin siis kuvitella, että Herra Kirjanen on oikea unelmamies !

  VastaaPoista
 4. PS. Jos et ole vielä kuullut Studio Killersin Ode to the Bounceria niin kuuntele ! Jos se laulaja ei ole Teemu niin menen lääkäriin tarkistuttamaan pääni josko minulla olisi kuuloalueella joku kasvain tms. koska minusta se laulaja"nainen" kuulostaa aivan meidän kaikkien rakastamalta Brunila-ihanuudelta !

  VastaaPoista