tässä kuvassa kuuntelen meren pauhua

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Minun juhannukseeni kuuluu ylensyönti, meren ranta, suuret suunnitelmat ichatissa ja kokiksen väärinkäyttö.

Rannalla keskustelin blogaamisesta ja internetin minulle suomista mahdollisuuksista. Äitikin oli siinä perinteisen minä en edes koske koko koneeseen! -puheensa kanssa. Mutta minä pidän pääni tässä asiassa: internet on minulle luonnollinen osa elämää, lähes perustarve siinä missä ruoka ja unikin. Minä elän online-tilassa, enkä osaa nähdä sitä ongelmana.

Internetin sanotaan muuttavan ihmistä, antavan mahdollisuuden esittää jotain muuta kuin oikeasti on. Saattaa olla, mutta minulle internet on ennen kaikkea mahdollisuus olla minä niin, että minua arvostetaan ja että saan ystäviä, joiden kanssa nauraa ja viettää elämää.

Internet ei myöskään kahlitse minua neljän seinän sisälle vaan päinvastoin kannustaa minua lähtemään katsomaan ympäröivää maailmaa. Minua kutsutaan erilaisiin tapahtumiin. Olen tavannut lähes kaikki läheisimmät ystäväni internetin kautta, ja he laittavat minulle Facebookissa viestejä, että lähdetäänkö kirpputorille. Heidän kanssaan olen valvonut öitä, käynyt Kiasmassa, nauranut mahan kipeäksi ja oppinut luottamaan ihmisiin.

Internet on tehnyt minusta sosiaalisen ihmisen - paljon sosiaalisemman kuin mihin pieni kylä lähellä Turkua olisi ikinä pystynyt yksin.

8 kommenttia

 1. !!

  (en osaa sanoa mitään. sanoit jo kaiken)

  VastaaPoista
 2. Joo, vaikka blogia pitämällä on mahdollista muuttua epäsosiaalisesta sosiaaliseksi, tosi hyvä keksintö!

  Ihanan pörröiset hiukset sinulla:)

  VastaaPoista
 3. tai että noin voisi käydä vaikka minullekin sitä tarkoitin niinkun niin

  VastaaPoista
 4. onpas söpö tuo tietokone pussi (joo en suostu kutsumaan sun TIETOKONETTA HERRA BOOKIKSI!!!!!) saat tehä mulle samanlaisen :))))

  riina

  VastaaPoista
 5. merta on niin ihana kuunnella ~
  ja veit sanat mun suustani - oon 110% samaa mieltä!! välillä ei voi kun pyöräytellä silmiä kun jotkut paasaa internetin pahuudesta..

  VastaaPoista
 6. Tiesitkö, että blogisi on aivan ihana ja vaikutat ihan mahtavalta ihmiseltä! Olet ihan huippu kirjoittamaan ja valokuvaamaan! ;)

  VastaaPoista
 7. minusta on tullut maailman huonoin kommentteihin vastaaja : (((((((

  vastaus: internet on super, blogit on supereita, kiitos villatakkikehuista, tietokonepussit maksaa 25e (sähköpostiosoite sivun yläreunassa), meri on super ja kiitos raparperi, alkoi tehdä mieli raparperipiirakkaa.

  VastaaPoista