kirppari

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

heräsin puoli kuudelta, laitoin tiskit ja siivoilin keittiössä muutenkin. muutkin olivat heränneet lähteäksemme aikaiseen kirpparille. en jaksa esitellä ostoksia mitenkään erityisesti, kyllä ne sitten joskus näkyvät asuissa ja kuvissa !

Photobucket

ostin tuon ihmishahmon torstaina Raumalta eurolla ja pujotin sen pitkään ketjuun, jossa tuo risti jo oli. tänään kokoelmani karttui horoskooppimerkillä, ja alan pikkuhiljaa epäillä, että pian tuo ketju painaa huomattavasti enemmän. olen niin rakastunut ! bongasin tuon idean jossain tämän vuoden suomalaisessa muotilehdessä, mutta en kuollaksenikaan muista missä.


kettureppu, kellari
neule, second hand (GT), 2 e
paita, second hand (H&M), 2 e ??
farkut, KappAhl
kengät, second hand, 1 e (näistä on tullut ihan ykköslempparit !)
sateenvarjo, second hand
kangaskassi, lue eteenpäin !

Photobucket

yksi rakkaus tuo sormus. en luovu.

Photobucket

The Crash -kangaskassi on (minun ja) Even (yhteistyön) hedelmä varmaan kolmen vuoden takaa vähitään. en ymmärrä miksei tämä ole ennen täällä esiintynyt kun on kuitenkin melkein aina vähintään toisen kassin sisällä mukana ! Teemu Brunilan kuva on siis napattu Big Ass Loven mahtivideosta, joka joskus noin sata vuotta sitten sai minut rakastumaan.


Photobucket

ostin paljon kaikkea tänään, mutta nämä ovat eniten rakkaudet. 2 e / pullo.

huomenna Mona tulee ruotsista takaisin ja tulee yöksi meille ! sitten lähdemme aamulla Helsinkiin. tulee niin kivaa uskon.

6 kommenttia

 1. toi mun alkaa olla pian niin rikki ja kulunut ettei mitään rajaa ! :--D sitten kehystän sen tuleville sukupolville.

  mutten vielä

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi sulla, mutta mikset voisi kirjoittaa isoilla alkukirjaimilla? Olisi paljon helpompi lukea! Ja toisekseen voisit muokata html-koodista tota tekstin/sivupalkin leveyttä, koska ei näytä kovin kivalta kun siinä ei ole yhtään väliä. Banneri on myös ihana ja oot sulonen, mutta bannerin ja sen jälkeen alkavan postauksen välissä voisi olla enemmän tyhjää tilaa :>

  VastaaPoista
 3. Yhy minä olen miettinyt noita isoja alkukirjaimia kyllä, mutta kun en vaan osaa kirjoittaa tälläistä lähes tajunnanvirtatekstiä isoilla alkukirjaimia. Hallitsen siis niiden käytön !

  Ja teksti ja sivupalkki ovat joskus olleet vieläkin lähempänä toisiaan, ja korjasin silloin ne kauemmas toisistaan, mutta voi kyllä tosiaan olla, että siinä on vähän liian vähän tilaa.

  Tuon bannerin itse asiassa väsäsin tuohon juuri tänään, enkä ole vielä ehtinyt taistelemaan sen ja muun osuuden väliin sopivaa, esteettisesti silmiäni mielyttävää väliä. Jokin hetki vielä !

  Lupaan kirjoittaa seuraavan postauksen isoilla alkukirjaimilla ! Palaathan kertomaan mielipiteesi ;>

  VastaaPoista
 4. Kiva uusi banneri ja profiilitiedot! =)

  VastaaPoista
 5. hiukset & kassi! ja ihan supersulo blogi muutenkin, voi kauhistus heartattack! :*

  VastaaPoista
 6. hihi kiiiiiitos niin kovasti :]]]] minä olen joskus selaillut sinunkin blogia ja rakastanut sitä lujaa ;]]]

  VastaaPoista