Fab Vintage

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Photobucket

palan halusta esitellä teille tämän kertakaikkisen upean liikkeen, joka on avattu osoitteeseen Brahenkatu 5 viikko sitten. minä löysin paikalle tänään, ja olin samassa hetkessä totaalisen rakastunut.

ensinnäkin, noita muotilehtiä ja -kirjoja saa selailla mehua tai kahvia (keksejäkin sai) siemaillessa niin paljon kuin sielu sietää. Kuinka voi ihminen olla onnellisempi ?

kenties päästessään hiplaamaan näitä kaikkia seuraavia:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

koru, pujotin ketjuun kaiken maailman ristejä, sormuksia ja muita rakkauksia. (ketjun sai seppälästä eurolla. tai oli siinä semmoinen jäätävä musta-neonkeltainen WOW!-juttu, joka kyllä lähti samantien siitä :---D. siis joku oikeesti ostaa semmoisen korun ?)
valkoinen paita, second hand, 0.20 e
toppi, KappAhl, sama kuin eilen ikivanhaymsalennusmyyntirakkaus
farkut, KappAhl
converset, second hand, 4 e

kävin hesellä syömässä simmoisen fish & chips jutun. rakastuin kun semmoinen jättiannos tuotiin minun eteeni. maistui niin hyvälle appelsiinimehun kanssa !

lisäksi kävin tykkäämässä Young In Revoltista ja erityisesti Michael Cerasta. mutta ei ollut niin kiva kun odotin, vaikka hyvin mukava olikin. ilman Michaelia en olisi jaksanut sitä outoa tarinaa enkä niitä ristiriitaisen kärjistettyjä henkilöitä. mutta Michael tarkoittaa rakkautta minun sydämessä, joten voisin istua siellä katsomassa ihan vaan sen naamaa sen puolitoista tuntia.

6 kommenttia

 1. oi apua minun on päästävä tuonne!!!

  VastaaPoista
 2. ainiin ja pistinkö jo viestin sulle että eksyin sinne vintageliikkeeseen minkä ohi mentiin........ ei ollut hyvä juttu. no money ja sgrdkhd :<<<<

  VastaaPoista
 3. juu laitoit viestejä ja monta muutakin, mutta sitten en muistanut vastata mihinkään kun olin tuolla leffassa !

  VastaaPoista
 4. Höh miksei täälllä oo mitään tommosia...

  VastaaPoista
 5. Koska et asu Turussa, maailmankaikkeuden ainoassa oikeassa rakkauskeskittymässä.

  VastaaPoista
 6. tykkään tosta lehtikuvasta ja voisin ite kyllä todellakin noita lueskella mehua tai kahvia juoden :---)

  VastaaPoista