Elämäni paras viikko

lauantai 31. heinäkuuta 2010

Minulla ei oikein riitä sanoja kuvaamaan tämän viikon tunnelmia ja maailmasta heränneitä ajatuksia. Olen tutustunut mitä ihanempiin ihmisiin, saanut uusia parhaita kavereita ja kokenut aivan taivaallisia tunteita.

Minusta on tullut aivan järjettömän itsevarma. Tästä esimerkkinä suustani ulos päässeitten sanojen määrä sunnuntain ja perjantain välisinä päivinä: se on valtaisa, tuplasti suurempi kuin alku vuonna lausuttujen sanojen määrä.

Selvennyksenä siis kerrottakoon, että vietin viikkoni Päivölän kansanopistolla Kansalaistiedon kurssilla 111 muun yhteiskunnallisista asioista enemmän tai vähemmän kiinnostuneiden nuorten kanssa. Mielikuvani omasta paikastani tässä maailmassa sai entistä vahvemman perustan päästyäni kuuntelemaan erinomaisten luennoitsijoiden mietteitä yhteiskunnasta mitä erilaisemmista näkökulmista.

Ja se oma paikka maailmassa: ei ainakaan tällä hetkellä minkään puolueen riveissä vaan ennemminkin hyvin paljon lähempänä ihmistä, esimerkiksi järjestöissä.

Minulla on kyllä kuvia Päivölästäkin, mutta en koe tarpeelliseksi ripustaa niitä blogini seinille. Seuraavat kuvat ovat eilisestä DBTL:stä, jossa saavutin kyllä semmoisen euforian ettei mitään rajaa.

Tästä tekstistä tuli nyt kamalan virallisen kuuloinen, mutta älkää välittäkö ! Palaan aivan varmasti minuksi ihan kohta, ainakin kun saan kaiken maailman savot, rovaniemet, pohjanmaat ja helsingit pois omasta puheestani.

Olen harkinnut tehohoitoa: kymmenen minuuttia kauppatorilla silmät kiinni. Uskoakseni turku tulisi silloin taas minuun !

Kuvissa on nyt vain Anna Puu ja Olavi Uusivirta. Lapko oli ihan mieletön, ja suuri siksi ei tullut edes mieleen yrittää mitenkään kuvata niitä :-----D. Annan keikalla oli niin hyvä paikka, ettei voinut olla kuvaamatta, ja Olavin kohdalla olin oppinut virheistäni Lapkon kuvaamattomuuden suhteen. Voidaankin sanoa, että minusta kehkeytyi kerrassaan loistava yhtäaikainenlaulajatanssijavalokuvaaja.

Photobucket

Photobucket


näitä kuvia olisi vaikka mitä ihania mutta kun en taaskaan saa niitä oikeaan asentoon tähän. taistelen ne vielä tänne ! vaakakuvat menee siis ihan kauniisti, mutta pystykuvat ei. vinkkejä ???

Olavi 1
Olavi 2

4 kommenttia

 1. Vähänkö tykkään tosta ekasta Anna Puun kuvasta! :--)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahdottoman upee tuo ensimmäinen kuva Oltsusta! Muutama viikko sitten ilosaarirockissa koin niin mahtavia tunteita juurikin Lapkon ja Oltsun keikoilla. Niin suurtaa rakkautta etten löydä sanoja <3

  VastaaPoista
 3. aivan ihana kuva Annasta tuo ensimmäinen :)

  VastaaPoista
 4. oi ihana ihana olavi ja ihania kuvia! anna ja lapko on myöskin huippuja ja sinun merkintäsi saavat hymyilemään!

  VastaaPoista