suunnittelin joulukorttisarjan! niitä saa tilata!

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Olen useampaankin otteeseen puhunut blogissakin siitä, kuinka haluaisin jonain päivänä suunnitella omia postikortteja. Kuinka sitten tilaisin niitä aivan hirvittävän määrän, pakkaisin ne kuuden kortin seteissä kauniisiin kirjekuoriin ja myisin sitten tutuille ja tuntemattomille.

Sitten tässä eräänä kauniina syksyiltana päätin, että minähän suunnittelen ja tilaan niitä käsittämättömältä kuulostavan määrän. Pakkaan kauniisti kuuden kortin setteihin ja myyn ne ystäville ja teille!

Minä itse tykkään näistä ihan hirveästi. Näiden pitäisi tulla nyt ensi keskiviikkona painosta, ja silloin saamme siskoni kanssa otettua niistä vielä paremmat ja stailatummat kuvat. Mutta, en millään tietenkään malttanut odottaa valokuviin asti, vaan esittelen ne nyt ja tässä.

 


Kortit painetaan matalle kierrätyspaperille. Tarkkojen laskelmien jälkeen kuuden kortin hinnaksi tulee 9.50 5 euroa, ja siihen sisältyy postikulut. (Hinta on muuttunut koska sain superdiilin!)

Jonain päivänä toivottavasti pyöritän vielä omaa postikorttien verkkokauppaa, mutta nyt kokeilumielessä tilaaminen käy näppärimmin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jeminanjoulukortit@gmail.com. Kerro viestissä nimesi, osoitetietosi, terveisesi sekä tietenkin montako settiä saan sinulle postittaa!

Olen tästä maailman onnellisin!

6 kommenttia

  1. Onnittelut unelmasi toteutumisesta! Samantapainen on minullakin... Ensimmäinen askel on otettu, kun pääsin mukaan joulukirjaan. :) Tuija

    VastaaPoista
  2. Itsekin moista joskus haaveillut. Onnittelut sinulle haaveesi toteutumisesta! Kovin on suloisia ja jotenkin sinun näköisiäsi kortteja! :)

    VastaaPoista
  3. Onpas söpöjä kortteja ja postikorttiverkkokauppaidea kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista