tammikuun suosikit

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Nytp ollaan jännän äärellä: monthly favorites.

Seuraan paljon Youtubea, jossa melkeinpä jokainen listaa kuukausittain omat suosikkinsa viimeisten viikkojen ajalta. Tammikuu on luonteva aika yrittää aloittaa uusia juttuja, joten tässäpä siis kymmenen lempijuttuani, joista nautin tammikuussa.Taylor Swift - 1989. En muista koska olisin viimeksi halunnut ostaa albumin. Taylorista kuitenkin tuli tammikuuni suuri suosikki, tämä on hyvä niin kotona kuin pimeässä kouluun tai uimahallille tallustaessa. Ja busseissa lähes aina kokemaani matkapahoinvointiin auttaa vain musiikin tai podcastien kuuntelu.

Rooster Teeth Podcast. Niko opetti minut heti tavattuamme Rooster Teeth- ja Achievement Hunters-faniksi. Minulla oli taukoa RT-podcastien kuuntelussa, ja nyt tammikuussa olen sitten ottanut oikein kunnolla kiinni. Parasta on naureskella itsekseen junassa kun muut aamumatkaajat ovat yrmeitä.Lumene, Bright Now Blur Line & Pore Minimizer. En osaa kuvailla meikkejä, tämä vain on niin hyvä tuote kosteusvoiteen ja meikkivoiteen väliin. Tämä on vähän kuin ihana ja pehmeä kitti kasvoille, jonka päälle on hyvä levittää meikkivoide.M.A.C. luomivärit. Eve antoi minulle joululahjaksi tämän paletin kolmella huolellisesti valitulla sävyllä - neljännen saan sitten joskus itse valita myöhemmin palettia täydentämään. Eve on nuuskinut hyvin minun meikkilaatikkoani, sillä nämä sopivat hyvin sinne korvaamaan esimerkiksi Lumenen samankaltaista palettia, jonka värit eivät pysy samalla tavalla koko päivää luomilla. Eve on muutenkin opettanut mut rakastamaan M.A.C.:ia, hihi.Bataatti-perunarieskat. Uusimmassa Kotivinkissä oli ohje täydellisen helppoihin ja herkullisiin rieskoihin. Hyvä vaihtoehto jauhontäyteiselle leivälle! Samalla sivulla on ohje myös naan-leivän päälle rakennetulle "havaijilaiselle minipitsalle", jonka rippeitä parasta aikaa syön.Vesijuoksu. Villatakkitytöt opettivat minut vesijuoksun saloihin. Pirkkolan uimahalli on minun suosikkini, Mäkelänrinne on aina liian täynnä. Töölön halli on myös kiva, siellä käyn jos Evkin haluaa mukaan.Macbook Air. Vanha Macbook ehti palvella melkein neljä vuotta - uskollisesti aina siihen saakka kun kiireessä suljin juomapulloni huonosti.

My semi-hipster style -board. Olen oikeasti saanut parannettua ruokavaliotani ja löytänyt itselleni sopivia liikuntalajeja. Pinterestin selaaminen söpöjen mekkojen parissa on auttanut motivoimaan itseni jumppaan silloinkin kun ei ehkä olisi niin huvittanut. Laihtuminen ei ole tärkein syyni uusiin valintoihini, mutta sen konkreettisuus kannustaa siellä altaassa jossa ei ehkä samalla tavalla muista, että hei, tämä on vain sinun koko hyvinvoinnin parhaaksi. 

Brooklyn Nine-Nine. Netflixissä on ensimmäinen kausi, se on ihan mielettömän hauska ja nerokas, suosittelen koko sydämestäni niille, jotka rakastavat hyviä jenkki sitcomeja yhtä paljon kuin minä.

6 kommenttia

 1. Jeee, kiva postaus :) hyviä vinkkejä testattavaksi itelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jihuu kiva että tykkäsit! oli kivaa tehdä pitkästä aikaa postaus ihan kunnolla hihi

   Poista
 2. tää postaus oli tosi kiva! :) tuota Taylor Swiftin levyä pitäiskin kuunnella mutta oon unohtanut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!!! tätä oli myös kiva tehdä, yritän saada tästä uuden perinteen hih. taylor on hyvä, on vaan tyhmä kun sitä ole esim spotifyssa tai youtubessa kunnolla.

   Poista
 3. Minkä merkkiset kuulokkeet sinulla on? :3 Tosi kivan näköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nää on jo mun toiset urbanearsit! ensimmäiset oli keltaiset ja toimivat ömm neljä vuotta? suosittelen kovasti!

   Poista