lontoo I

maanantai 16. helmikuuta 2015

Tänään lensimme Lontooseen. Meillä on ihan tosi cosy Airbnb-asunto juuri sopivan kaukana ihan keskustasta. Halusimme nähdä miltä näyttää arkinen Englanti vaikka odotamme innoissamme myös valtavia museoita ja tänään Victorialla hymyilin leveämmin kuin pitkään aikaan.

Vähän ikävää on se, että minulla on ihan hirveä flunssa. Vähemmän ikävää on se, että sitten on ihan pakko juoda Starbucksin kaakaota kurkkukipuun.
Kävimme tänään ihan pikaisesti tuossa lähellä lounaalla ja ruokakaupassa ennen pitkään kaivattuja päiväunia. Aina on kuitenkin energiaa postikorteille, varsinkin näin kivoille.
Ostin Oyster cardilleni tuollaisen söpön suojan. Kotona siihen mahtuu sitten sekä matkakortti että etäluettava opiskelijakortti, ihan tosi hyvä!Ruokakaupasta sai neljä tuoretta täysjyväbagelia punnalla. Bagelit ovat ihan heittämällä lempiruokaani ikinä, ja tällä viikolla aion cherish my love ihan koko sydämestäni.

Niko katsoo hymyillen futista telkkarista. Minä kerään ympärilleni jokaisen viltin, jonka täältä löydän ja yritän hikoilla flunssan irti minusta.

2 kommenttia

  1. ihan superia lontoota teille, pitäkää maailman kivointa <3

    VastaaPoista
  2. Huippukivaa reissua! Kipeenä matkustaminen syö kyllä ulkomaanmatkailusta oman hohtonsa, mutta koita ottaa iisisti ja nähtävyyskierrellä ihan oman jaksamisen mukaan :) Lontoo on ihana varmasti vähemmälläkin paikasta toiseen juoksemisella.

    p.s. en pystyny alkuvuoden reissun aikana lukemaan blogeja ollenkaan ja sun kirjotuksia oli kenties eniten ikävä!

    VastaaPoista