tammikuun ensimmäinen

torstai 1. tammikuuta 2015

Haaste tammikuulle: ota joka päivä edes pari hassua kuvaa parista hassusta arjen jutusta.

Tänään nukuimme myöhään - tai minä ainakin siihen asti kun Tuutikki alkoi pomppia päälläni kurnaten ruuan perään. Pöytään katettiin viimeiset joulutortut ja pakasteranskalaisia kun veli, sisko ja siskon mies tulivat kylään. Pelasimme Crash Bandicootia, rapsuttelimme kisua ja muistelimme miten pienenä veli aina hakkasi puukapulalla meidän kotitontin kulmalla ollutta tienviittaa - ja miten naapurissa asunut ystävä juoksi tämän merkin saatuaan meille.
Olen ihastunut huonekuuseen. Seuraava tavoite onkin saada se istumaan muuhunkin kuin joulun aikaan ja pitää se hengissä kesän yli.Ja tässä on vielä Tuutsu omassa kissalinnassaan. Kuvanlaatu on ehkä vähän ikävä, mutta katsokaa nyt noita silmiä.

Eihän noille nyt voi sanoa ei vaikka miten aamukahdeksalta herätettäisiin kisumama ruokakaapille. (Tuutikki muuten tunnistaa minun herätyskellon äänen, se on merkki siitä, että viimeistään nyt voi vaivautua tökkimään nenällään kisumaman naamaa.)

3 kommenttia

  1. Huonekuusi on ihana! Pelkäsin etten saa pidettyä sitä hengissä mutta kukkakauppias antoi hyvän neuvon: kannattaa kastella sitä vasta sitten kun se on kunnolla kuivahtanut ^^

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalta uudelta vuodelta! Hei mietin semmosta, että ootko jo lähettänyt niitä kirjeitä joita lupailit marraskuussa (vai joulukuussa?). Odotan nimittäin innolla!

    VastaaPoista