torstai 29. tammikuuta 2015

En osaa enää kirjoittaa blogia.

Suruttaa niin paljon.

Kertokaa söpöjä vinkkejä Lontooseen, menemme sinne viikoksi Nikon kanssa ihan kohta.

Tuutsu on ollut meillä kohta vuoden, ajatelkaa!

PS Tänään tajusin että ne kirjeet, jotka lupasin teille jo ennen joulua, ovat edelleen kangaskassissa meidän eteisessä. Niissä on kaikki postimerkitkin valmiina. Anteeksi...

3 kommenttia

 1. käykää paljon museoissa! lontoon museot on ihan huippuja ja suurin osa ilmaisia :-)

  en oo varma, miten söpö tää vinkki on, mutta buzzfeedistä löytyi pari päivää sitten artikkeli, joka listasi lontoon parhaita halpoja ruokapaikkoja, jotka näytti aikamoisen hyviltä! http://www.buzzfeed.com/ailbhemalone/eat-in-london-for-under-ps10#.feYZwe5pw myös idan lontoo-ruokasuositukset huokutteli, pitää testailla seuraavan kerran, kun tän saarivaltakunnan eteläosiin eksyn :-) http://ida365.fi/2014/01/05/eat-london/

  VastaaPoista
 2. pari pikavinkkiä: tate modern, old spitalfields market ja käykää lounaalla st.martin in the fields-kirkon alakerrassa :--) kivaa matkaa!

  VastaaPoista
 3. Natural History Museum = dinosauruksia. Ilmaiseksi. Paljon muutakin.

  Suosittelen myös päiväretkeä esimerkiksi Stonehengelle ja Bathiin, http://www.andersontours.co.uk/tourdetails.asp?id=7
  Päiväretkessä on se hyvä puoli, että ei tarvii sille päivälle keksiä erikseen tekemistä. Ei tule semmoista aamua että ei enää jaksaisi mennä etsimään jotain näkemisen arvoista, koska se on hurjan väsyttävää pidemmän päälle. On kiva kun pääsee näkemään kivoja asioita leppoisammalla vaivalla.

  Niin ja tietenkin Potter-studiot. Pitää varata etukäteen, mutta ihan mahtava kokemus: http://www.wbstudiotour.co.uk/

  Ja MUSIKAALIT! Itse olen käynyt katsomassa Wicked ja Les Miserables, kumpaakin voi suositella lämpimästi. Moni muukin on varmasti hyvä, esim. Leijonakuningas ja Billy Elliott.

  VastaaPoista