onko pakko jos ei jaksa

tiistai 25. marraskuuta 2014Tänään kävin aamulla lääkärissä, enkä vaan kerta kaikkiaan saanut itseäni enää siinä itkuisuuden tilassa kouluun. Tai, Niko laittoi minut takaisin nukkumaan - luulen, ettei se olisi päästänyt minua lähtemään vaikka olisin yrittänytkin.

Laitoin kynttilät palamaan ja ryhdyin armottomaan Pinterest-selailuun. Christmas diy. Lempijoululevyni on tällä hetkellä ehkä Johanna Kurkelalta, se on sopivan seesteinen ja kaikessa haikeudessaan sellaista positiivista itkua aiheuttava. Tässä oli jotenkin hyvä vaan olla isoon huiviin käpertyneenä ja suunnitella blogijuttuja jouluksi.

Olen vaan niin väsynyt. Haluaisin puhua haikeutta aiheuttavista asioista, mutta en halua jakaa murheita, joita muutkin tällä hetkellä käyvät läpi. Niiden takia olen kuitenkin ollut niin maassa. Haluaisin, että jostain tulisi meille voimaa imuroida ja pestä lattiat.

(Ja haluaisin mahtua viime vuonna ostettuun talvitakkiin mutta suklaa on tehnyt tehtävänsä. Ahdistaa sekin, joten syön lisää suklaata.)

2 kommenttia

 1. Tää on eka ilta n. kuukauteen kun ehdin istua hetken sohvalla ja selailla blogeja, ja pakko kommentoida nyt ihan tähän kommenttiboksiin eikä vaan facebookiin, että _Jemina tää ulkoasu ja nää sun viimeaikaiset postaukset on täydellisiä!_

  Et tiedäkään miten ihana olo tuli kun kurkkasin tänne ja täällä on kaikki niin sinua ja ulkoasu on ihanaakin ihanampi ja kaikki sun sanat ja listat ja meinaan haljeta hymystä ja ilosta. Älä vaan ikinä kyllästy blogaamiseen totaalisesti, koska tämä blogi on täyttä rakkautta.

  Ja toi kuva. Miten näyttääkin niin tunnelmalliselta ja aah pinterest. Voitaisiin pitää joku askarteluilta :>>

  ps. suklaa ois kivaa

  VastaaPoista
 2. Moikka ihana!
  Voi juku, lueskelin sun viimepostauksen listaa ja tuntui kuin oisin taas löytänyt kotiin. En ole ehkä vuoteen käynyt täällä, kun koko blogimaailma unohtui pitkäksi aikaa.
  En tiiä, ehkä muistatkin Onnea on... -blogin? (tassa-elamassa.blogspot.fi on uusi osoite, jos haluat käydä kurkkaamassa -- blogi etsii vielä vähän suuntaansa, mutta seurailee mukana enemmän tai vähemmän vanhaan tyyliin. :)

  Kuten tossa ylhäällä Amanda totesi niin tää blogi on rakkautta. Tuli niin onnellinen olo näitä lukiessa. Hymyjä ja haleja sulle Turusta! :) ♥

  VastaaPoista