Café Köket

perjantai 3. tammikuuta 2014

Ai että kun Köket osasikin olla kiva. Vähän legendaarisen Bossaliinan henkeä (tosin mikäänhän ei koskaan ikinä milloinkaan tule korvaamaan Bossaliina-muistoja) ja kaikki maistamamme oli herkullista. Erityisesti tykkäsin siitä omenapiiraasta, melkein tekee mieli lähteä hakemaan sellainen tänäänkin!

Tässä lautasella on ollut täydellinen karjalanpiirakka munavoilla.Vihdoin löytyi hyvä kaakao täältäkin, heittämällä paras maistamani helsinkiläinen suklaajuoma tähän mennessä!Tee tuodaan pöytään tietenkin omassa pienessä haudutuskannussaan.
Köket sijaitsee siinä Senaatintorilla kaikessa söpöydessään.

Nyt lähden tämän päivän Helsinkikerho-retkelle!

3 kommenttia

 1. Yhyy nyt mua todella harmittaa, että asun täällä ihan metsän keskellä, enkä siksi jaksa aina lähteä pelkän kahvittelun takia Helsinkiin. Olisi pitänyt jaksaa! Mennäänhän tuonne joskus toistekin?

  VastaaPoista
 2. Heei kivannäkönen paikka! :) Saanko kysyä, että mikä tämä Helsinkikerho on? :o Varmasti se on ihan yleisessä tietoudessa mutta kun aina oon nii ulkona kaikesta... :d

  VastaaPoista
 3. renja, varmasti mennään uudelleen! oli niin kiva.

  tiia, Helsinkikerho on tälläinen juttu jonka perustin kun muutin tänne. kierrellään kahviloita ja muita juttuja ja ystävystytään uusien ihmisten kanssa. olisin ihan hukassa ilman näitä tyttöjä, muuten olisi nimittäin tosi yksinäistä uudessa kaupungissa vaikka söpö poika onkin ihana.

  VastaaPoista